Η Τζίλιαν Άντερσον έγραψε ένα βιβλίο με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών.

Πριν από έναν χρόνο, η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram, όπου έλεγε πως κάνει μια έρευνα γύρω από το σεξ και τις γυναίκες.

«Ως γυναίκες γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από σεξ, αλλά πολλές από εμάς δεν μιλάμε για αυτό. Οι βαθύτεροι πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί», είχε πει.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Τζίλιαν Άντερσον αποκάλυψε πως η έρευνα της χρειάστηκε για το νέο της βιβλίο.

«Γεια σας, είμαι η Τζίλιαν Άντερσον και κυκλοφόρησα το βιβλίο, με τίτλο “Want” που μιλάει για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών από όλον τον κόσμο. Το βιβλίο είναι γεμάτο σεξουαλικότητα, επιθυμία, χιούμορ και ομορφιά, καθώς και ιστορίες που πληγώνουν. Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν ειπωθεί με απόλυτη ελευθερία», λέει στο βίντεο η Τζίλιαν Άντερσον.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει: «Το Want έχει προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσε ποτέ κανείς να ελπίζει, έναν χείμαρρο αχαλίνωτου πάθους από όλο τον κόσμο. Οι φαντασιώσεις είναι όλες εξαιρετικές, γεμάτες επιθυμία, φόβο, οικειότητα, ντροπή, ικανοποίηση και τελικά, απελευθέρωση. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε μια νέα συζήτηση για τη σεξουαλική δύναμη, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Σεξουαλική απελευθέρωση πρέπει να σημαίνει ελευθερία να απολαμβάνουμε το σεξ με τους δικούς μας όρους, να λέμε αυτό που θέλουμε, όχι αυτό που μας πιέζουν ή πιστεύουμε ότι αναμένεται να θέλουμε».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμη: