Το χιουμοριστικό δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δύο τους να έχουν εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αγάπη του ενός για τον άλλο.

Με μία δημόσια έκφραση έρωτα ξεκίνησε, άλλωστε, και ο γάμος τους, με τον Διονύση Σχοινά να κάνει την πρόταση στη σύντροφό του λίγο πριν την εκπνοή του 1996, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στον «αέρα» εκπομπής του Mega με τη Ρούλα Κορομηλά.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκαν, τελικά, τα σκαλιά της εκκλησίας το 1997, και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν τον γιο τους.

Καίτη Γαρμπή: Το story με το δώρο του Διονύση Σχοινά

Αυτήν την περίοδο η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει τις διακοπές της, με την ίδια να μοιράζεται μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χιουμοριστικό δώρο που της έκανε ο σύζυγός της.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια καταγράφεται να φοράει ένα λευκό t-shirt πάνω στο οποίο αναγράφεται: «Είμαι μια κακομαθημένη σύζυγος. Έχω έναν απίστευτα ωραίο σύζυγο. Μπορεί να φαίνεται ήσυχος και συγκρατημένος, αλλά ξέρει περισσότερα από όσα λέει, σκέφτεται περισσότερο από όσο μιλάει και παρατηρεί περισσότερα από όσα αντιλαμβάνεστε. Τον αγαπώ και είναι η ζωή μου. Είμαι τυχερή που είμαι γυναίκα του. Ναι, αυτός μου το αγόρασε αυτό».

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή έκανε tag και τον σύζυγό της, λέγοντάς του «καλημέρα».

Διαβάστε ακόμη: