Η Τζέσικα Άλμπα απόλαυσε μερικές μέρες διακοπών στη Μύκονο και με καλοκαιρινή διάθεση, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok της.

Στο κλιπ, που είναι πιθανό να τράβηξε από το νησί των ανέμων, η ηθοποιός χορεύει για τους διαδικτυακούς της ακολούθους, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και από πάνω ένα μαύρο πουκάμισο. Μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευση της 43χρονης Χολιγουντιανής σταρ, απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, την ίδια ώρα που οι ακόλουθοί της, την αποθέωσαν για τη σιλουέτα και τη φυσική της ομορφιά.

Δείτε το βίντεο

@jessicaalba Heard it’s a #brat ♬ Apple – Charli xcx

Η Τζέσικα Άλμπα, γνωστή για την κομψότητά της, εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα, αποπνέοντας αέρα διακριτικής πολυτέλειας. Κατά την άφιξή της στο εστιατόριο, τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων , οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν την παρουσία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός απόλαυσε πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, δοκιμάζοντας φρέσκο ψάρι, χωριάτικη σαλάτα και εκλεκτά ελληνικά κρασιά. Δεν είναι γνωστό αν η ηθοποιός παραμένει ή έχει αποχωρήσει από τη Μύκονο.