Την επερχόμενη ταινία της με τίτλο «Marry Me» προωθεί η Τζένιφερ Λόπεζ και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συνέντευξής της στους New York Times. Και οι φωτογραφίες αυτές αποθεώνουν το εκπληκτικό κορμί της με μία άκρως αποκαλυπτική φούστα που πέφτει στους γοφούς.

Συγκεκριμένα, η φούστα του brand Grace Ling είναι φτιαγμένη έτσι, ώστε να πέφτει πάνω από τις καμπύλες της τονίζοντάς τες ακόμη περισσότερο. Φτιαγμένη από ελαστικό και άνετο υλικό, η φούστα πέφτει χαμηλά στους γοφούς και δένεται με λεπτά κορδόνια πίσω από το λαιμό. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της φούστας ήταν «η πλάκα στο κάτω μέρος της πλάτης που μοιάζει με γλυπτό» και η οποία ενώνεται με τις τιράντες ώστε να θυμίζει στρινγκ.

Τζένιφερ Λόπεζ: Τρέλανε το διαδίκτυο με τη φούστα εσώρουχο

Η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ θυμίζει την πραγματική της ζωή

Τζένιφερ Λόπεζ: Τρέλανε το διαδίκτυο με τη φούστα εσώρουχο

Η ρομαντική κωμωδία της ηθοποιού με τίτλο «Marry Me» θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου, λίγο πριν από του Αγίου Βαλεντίνου. Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται μια διεθνώς διάσημη τραγουδίστρια που δυσκολεύεται με το γεγονός ότι η ερωτική της ζωή έχει γίνει δημόσιο θέμα, κάτι που αντικατοπτρίζει τη δική της πραγματικότητα.

Στη συνέντευξή της στους New York Times, είπε ότι εκείνη και ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται μοιάζουν πολύ, καθώς έχουν μια «πολύ συγκεκριμένη ζωή». Η Λόπεζ είπε ότι εστιάζει στη δουλειά και όχι στη δημοσιότητα που συνοδεύεται. «Θέλεις πραγματικά απλά να τραγουδάς και να χορεύεις και να υποδύεσαι ρόλους. Όλα τα υπόλοιπα που τα συνοδεύουν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθεις να ζεις» Και συμπλήρωσε πως στην τελική θέλει να είναι απλώς φυσιολογική. «Αυτό που θέλω είναι απλώς μια κανονική ζωή, όπως οποιοσδήποτε άλλος».