Σε αντίθεση με όσα ανέφεραν δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του Μπεν Άφλεκ με τη Τζένιφερ Λόπεζ όχι μόνο δεν είναι σε κρίση αλλά αντίθετα ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στο Entertainment Tonight, τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους που ο ηθοποιός σκέφτεται να κάνει νωρίτερα την πρόταση που είχε στο μυαλό του.

Αν και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν το μεταξύ τους κλίμα πιο ψυχρό μετά την συνέντευξη που έδωσε ο Μπεν Άφλεκ και ανέφερε πως «αν ήταν ακόμα με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, θα ήταν ακόμα αλκοολικός», η πηγή τους τα διαψεύδει.

«Η συνέντευξη που έδωσε ο Μπεν στον Χάουανρντ Στερν δεν τους έκανε κακό. Καταλαβαίνουν ότι καμιά φορά γίνονται τέτοια πράγματα στα δημόσια πρόσωπα. Και τα λόγια παρεξηγούνται συχνά», είπε.

Στην συνέχεια εξήγησε πως η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει και αυτό έκανε και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

«Είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Τζεν τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη την σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν», αναφέρει άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι.