Μια άκρως δημιουργική περίοδο διανύει η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία δημιούργησε σειρά με παπούτσια σε προσιτές τιμές, θέλοντας να δώσει στιλ και λάμψη στα looks των θαυμαστών της.

Για τη νέα της καμπάνια για την DSW, η σταρ θέλησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει μια εντυπωσιακή δημιουργία. Στην καμπάνια για τη σειρά παπουτσιών της, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ διάλεξε να φορέσει δημιουργία δια χειρός Vrettos Vrettakos, καθώς επιθυμούσε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Λατίνα σταρ φωτογραφήθηκε με μια αστραφτερή, κρυστάλλινη ολόσωμη φόρμα δημιουργία Vrettos Vrettakos για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας της καμπάνιας με τη συλλογή παπουτσιών της JLO.

Όπως μάλιστα έγραψε ο Έλληνας σχεδιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος. Η εμβληματική σειρά @jlo για τα παπούτσια της στο DSW.COM @dsw. Ευχαριστούμε τους σταρ της μόδας, τους στυλίστες @robzangardi και @marielhaenn #RandM για αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία και την υπέροχη συνεργασία. Μια ολόσωμη φόρμα, διακοσμημένη με 250.000 κρύσταλλα σε φούξια ombre τόνους…».