Τζένιφερ Λόπεζ προωθεί τη νέα της ταινία «Atlas» και σε συνέντευξη που παραχώρησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, αποκάλυψε πως έχουν πολλά κοινά.

Ένα από αυτά, είναι ότι κι εκείνη, όπως η ηρωίδα της «νιώθει πολύ συχνά ότι παρεξηγείται» από τον κόσμο, όπως λέει στο People.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Λόπεζ μίλησε μόνο για την ταινία ή και για την πραγματική της ζωή, αφού τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ όλο και πληθαίνουν.

Μιλώντας στο People, η Λατίνα σταρ ανέφερε: «Είμαστε διαφορετικές, γιατί η ηρωίδα μου δεν φοράει κανένα από τα συναισθήματά της. Είναι τόσο κλειστή, συγκινούμαι καμιά φορά όταν διαβάζω το σενάριο».

Στη συνέχεια, δήλωσε πως ο χαρακτήρας της στην ταινία είναι «πολύ δυνατός και σίγουρος για αυτό που κάνει», ενώ είπε επίσης: «Ώρες ώρες ήταν πολύ σίγουρη, όμως υπήρχαν κι εκείνες οι φορές που έλεγε “σε παρακαλώ, άκουσέ με, πρόσεξέ με”. Σαν εμένα. Έχω νιώσει πολύ παρεξηγημένη ανά καιρούς. Μπορώ να ταυτιστώ μαζί της».

Τα σχόλια αυτά έρχονται λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κακή της συμπεριφορά, απέναντι σε υπαλλήλους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Διαβάστε ακόμη: