Εκθαμβωτική ήταν για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία εντυπωσίασε τους θαυμαστές της στη φιλανθρωπική συναυλία του Global Citizen «Vax Live» την Κυριακή το βράδυ.

Τζένιφερ Λοπεζ: Εντυπωσίασε με καυτό κορμάκι

Η 51χρονη Λατίνα σταρ άλλαξε αρκετές φορές ρούχα, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. Ένα από τα ρούχα που άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό ήταν ένα πολύχρωμο στρινγκ κορμάκι, το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της, και το οποίο συνδύασε με δερμάτινο τσόκερ και δερμάτινες μπότες.

Η εκρηκτική JLo -η οποία πρόσφατα χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ μετά από τέσσερα χρόνια- φόρεσε επίσης ένα μίνι κίτρινο φόρεμα, πριν αλλάξει και βάλει μία αστραφτερή nude ολόσωμη φόρμα, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Τζένιφερ Λόπεζ εξέπληξε τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας στη σκηνή την αγαπημένη της μητέρα, Γουαδαλούπε Ροντρίγκεζ, και τραγούδησαν μαζί το τραγούδι του Νιλ Ντάιαμοντ, «Sweet Caroline».

«Ας το τραγουδήσουμε σαν ένα νανούρισμα, και ας τη βοηθήσουμε», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στο κοινό, προτού πει στη μητέρα της «τραγούδησε, όπως συνήθιζες να το τραγουδάς σε εμένα».

Στα πόδια της ο μετανιωμένος Ροντρίγκεζ, αλλά εκείνη γύρισε σε άλλον πρώην

“Πισωγυρίσματα” φαίνεται ότι κάνει η σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μετά από τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, βγήκε ξανά με τον πρώην της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Μπεν Άφλεκ.

Μάλιστα ακούγεται ότι έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές ενώ σε μία από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Τζένιφερ. “Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της” αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.