Mπεν Άφλεκ δεν ήταν ποτέ «ευπρόσδεκτος» στον κύκλο της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως αποκαλύπτουν άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, τα άτομα που είναι κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ δεν ενέκριναν αυτή τη σχέση και για αυτό ευθύνεται ο χωρισμός του ζευγαριού στο παρελθόν, το 2004. Ακόμα και ο μάνατζερ της σταρ, Μπένι Μεντίνα δεν ήταν σύμφωνος με αυτή τη σχέση, καθώς ο Μπεν Άφλεκ ήταν ο λόγος που εκείνος και η Λόπεζ είχαν σταματήσει να συνεργάζονται για λίγο.

Λίγο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, το 2003, η Λατίνα σταρ τον προσέλαβε ξανά. Όταν ο Μεντίνα έμαθε ότι Λόπεζ και Άφλεκ τα ξαναβρήκαν μετά από χρόνια, δεν σχολίασε τίποτα, όμως δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένος.

Όπως λέει πηγή: «Η στάση του ήταν “δεν θα πω τίποτα”. Δεν ήταν τόσο αρνητικός, ήξερε ότι η Λόπεζ θα παντρευόταν ό,τι κι αν γινόταν, οπότε ποιο το νόημα;».

Δεν είναι όμως, μόνο ο Μεντίνα που δεν συμπαθούσε τον Μπεν Άφλεκ, αλλά και η Λία Ρεμίνι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η φίλη της απομακρύνθηκε από εκείνη, όταν η Ρεμίνι τη συμβούλευσε πριν παντρευτεί, να σκεφτεί καλά τους λόγους που είχε χωρίσει με τον ηθοποιό στο παρελθόν, για να μη βρεθεί ξανά στο ίδιο σημείο.

«Ο Μπεν Άφλεκ είναι εγωιστής και δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος ως σύντροφος. Η Λόπεζ ήταν τόσο τρελή για εκείνον που έκοψε όλους τους δεσμούς», λέει η πηγή.

Πρόσθεσε επίσης: «Ο Άφλεκ δεν αρέσει σε κανέναν, παρά μόνο στη μητέρα της. Είναι αρκετά μαλ****. Πλέον, δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο. Δεν τα πάνε καλά κι υπάρχει πολύ κακό κλίμα».

Μπεν Άφλεκ: Με νέο κούρεμα και χωρίς τη βέρα του σε δημόσια εμφάνιση

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Θα ανακοινώσουν επίσημα τον χωρισμό τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Διαβάστε ακόμη: