search

LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της από το Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση, διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση, διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η φωτογραφία προφίλ του λογαριασμού της- που έχει 226 εκατ. followers- αντικαταστάθηκε με μαύρο. Το ίδιο έκανε στα προφίλ της σε άλλα social media- για παράδειγμα στο Twitter όπου έχει 45,5 εκατ. followers και στο TikTok (15,4 εκατ.), αλλά σε αυτούς τους λογαριασμούς δεν διεγράφησαν οι προηγούμενες αναρτήσεις.

Στο παρελθόν, πολλοί διάσημοι έχουν «μηδενίσει» τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μια μεγάλη ανακοίνωση, για παράδειγμα ένα άλμπουμ. Για παράδειγμα, σημειώνει η Vogue, η Beyonce προκάλεσε φρενίτιδα στους φαν της κάνοντας παρόμοια κίνηση πριν από την κυκλοφορία του έβδομου στούντιο άλμπουμ της, του «Renaissance».

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο TikTok η Τζένιφερ Λόπεζ- πριν από δύο ημέρες- επρόκειτο για βίντεο στο οποίο ήταν στην αγκαλιά του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ.

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ της 53χρονης σταρ, το «A.K.A.», κυκλοφόρησε το 2014. Μιλώντας στην αμερικανική Vogue- ήταν στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου- η Λόπεζ μίλησε για το επόμενο, ένατο, στούντιο άλμπουμ της, περιγράφοντάς το ως «την αποκορύφωση του ποια είμαι, ως άνθρωπος και καλλιτέχνιδα».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη δουλειά της, αλλά το γεγονός ότι διέγραψε τις αναρτήσεις της στο Instagram ερμηνεύεται ως προαναγγελία της μεγάλης ανακοίνωσης.

Διαβάστε ακόμη: