search

LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί έγινα κυρία Άφλεκ- Φωτογραφίζεται για την Άνι Λίμποβιτς

Η 53χρονη σταρ πόζαρε για την Άνι Λίμποβιτς, φορώντας δημιουργίες των οίκων Gucci, Valentino, Dior και Marc Jacobs μεταξύ άλλων.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί έγινα κυρία Άφλεκ- Φωτογραφίζεται για την Άνι Λίμποβιτς

Για την κοινή της ζωή με τον Μπεν Άφλεκ, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να πάρει το επίθετό του, μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ στη Vogue.

Η 53χρονη σταρ πόζαρε για την Άνι Λίμποβιτς, φορώντας δημιουργίες των οίκων Gucci, Valentino, Dior και Marc Jacobs μεταξύ άλλων.

Μετά τον γάμο τους, είχε ανακοινώσει ότι αλλάζει το όνομά της σε Τζένιφερ Λιν Άφλεκ. Λίγες ημέρες αργότερα οι New York Times δημοσίευσαν άρθρο που εξέφραζε απογοήτευση γιατί σε μια περίοδο που απειλούνται οι φεμινιστικές απόψεις στις ΗΠΑ, εκείνη πήρε το όνομα του συζύγου της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί έγινα κυρία Άφλεκ- Φωτογραφίζεται για την Άνι Λίμποβιτς

«Τι; Αλήθεια;», ρώτησε η σταρ, όταν αναφέρθηκε αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στη Vogue. «Ο κόσμος θα συνεχίσει να με λέει Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κ. Άφλεκ, επειδή είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι υπερήφανη για αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα».

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει κομμάτι της που ίσως να ήθελε εκείνος να γίνει Μπεν Άφλεκ, γέλασε. «Όχι! Δεν είναι κάτι παραδοσιακό, δεν έχει κανένα ρομαντισμό. Είναι σαν κίνηση δύναμης, καταλαβαίνετε; Έχω τον έλεγχο της ζωής μου και της μοίρας μου και νιώθω δυνατή ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους συναισθήματα για αυτό, αλλά είναι ΟΚ. Όμως, αν θέλετε να ξέρετε πώς αισθάνομαι εγώ για αυτό, νιώθω ότι είναι ρομαντικό. Κουβαλά μια παράδοση και έναν ρομαντισμό για μένα, απλά τέτοιο κορίτσι είμαι», σχολίασε.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί έγινα κυρία Άφλεκ- Φωτογραφίζεται για την Άνι Λίμποβιτς

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναφέρθηκε και στην επανασύνδεση του ζευγαριού. Λίγο αφού η ίδια και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ακύρωσαν τον αρραβώνα τους, στις αρχές του 2021, η τραγουδίστρια έλαβε ένα email από τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος είχε χωρίσει πρόσφατα από την Άνα ντε Άρμας. Ένα περιοδικό του είχε ζητήσει σχόλιο για την Λόπεζ και εκείνος ήθελε να την ενημερώσει πως την είχε εγκωμιάσει.

Συνέχισαν να μιλάνε και άρχισαν να επισκέπτονται ο ένας το σπίτι του άλλου. «Προφανώς, δεν προσπαθούσαμε να βγούμε δημόσια», εξήγησε. «Αλλά πάντα ένιωθα ότι υπήρχε πραγματική αγάπη. Οι άνθρωποί μου μου ξέρουν ότι ήταν ένας πάρα πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή μου. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματά μου ήταν ακόμη πολύ αληθινά», συμπλήρωσε η Λόπεζ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε και για την πρώτη φάση της σχέσης τους, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο των ΜΜΕ, πριν από περίπου δύο δεκαετίες. «Ήμασταν τόσο νέοι και ερωτευμένοι εκείνη την εποχή, πραγματικά πολύ ξέγνοιαστοι, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις. Ζούσαμε τις ζωές μας, ευτυχισμένοι, ανοιχτά. Δεν ένιωθα ότι έπρεπε να κρυφτούμε από κάποιον ή να είμαστε πραγματικά διακριτικοί. Και αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ. Υπήρχαν πολλά από κάτω, άνθρωποι που δεν ήθελαν να ήμαστε μαζί, άνθρωποι που πίστευαν ότι δεν ήμουν η σωστή για εκείνον», είπε σχετικά.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί έγινα κυρία Άφλεκ- Φωτογραφίζεται για την Άνι Λίμποβιτς

Αμφότεροι, δήλωσε, είναι το ίδιο έκπληκτοι με τον υπόλοιπο κόσμο που κατάφεραν να αναβιώσουν εκείνον τον πρώιμο, σημαντικό έρωτα. «Δεν ξέρω αν το προτείνω για όλους. Κάποιες φορές ξεπερνά ο ένας τον άλλον μεγαλώνοντας ή απλά μεγαλώνεις διαφορετικά. Οι δυο μας, χάσαμε ο ένας τον άλλον και βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω ό,τι συνέβη στο μεσοδιάστημα, γιατί και εκείνα τα πράγματα ήταν αληθινά», σημείωσε.

Η σταρ αναφέρθηκε και στη ζωή με τα πέντε παιδιά τους: τα 14χρονα δίδυμα που απέκτησε εκείνη με τον Μαρκ Άντονι και τα τρία παιδιά του Μπεν Άφλεκ από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ηλικίας από 10 έως 17 ετών.

«Η μετάβαση είναι μια διαδικασία που χρειάζεται προσεκτική διαχείριση. Έχουν τόσο πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι. Αλλά όλα πάνε πραγματικά καλά μέχρι στιγμής», δήλωσε.

«Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω είναι πως τα παιδιά του έχουν ένα νέο σύμμαχο στο πρόσωπό μου και τα δικά μου παιδιά έναν σύμμαχο σε εκείνον, κάποιον που τα αγαπά πραγματικά και ενδιαφέρεται για εκείνα. Αλλά μπορεί να έχουμε μια διαφορετική οπτική και να με βοηθήσει να δω πράγματα που δεν μπορώ να δω με τα δικά μου παιδιά, επειδή είμαι τόσο δεμένη συναισθηματικά μαζί τους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: