search

LIFESTYLE

Τζένιφερ Άνιστον: Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση

Η ηθοποιός, η οποία έχει ελληνικές ρίζες, έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Τζον Άνθονι Άνιστον, σε ηλικία 89 ετών.

Τζένιφερ Άνιστον: Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση

Ένα δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον.

Η ηθοποιός, η οποία έχει ελληνικές ρίζες, έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Τζον Άνθονι Άνιστον, σε ηλικία 89 ετών.

«Γλυκέ μπαμπά… John Anthony Aniston ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στα ύψη, στους ουρανούς με ειρήνη – και χωρίς πόνο. Και στις 11/11 ! Πάντα είχες τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram.

Ο Τζον Άντονι Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Γεννήθηκε στην Κρήτη από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών. Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο.

Απέκτησε μια κόρη, την Τζένιφερ Άνιστον (γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1969), με την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντάου, και έναν γιο, τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ, ενώ νονός της Τζένιφερ ήταν ο Τέλι Σαβάλας, ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «11/11»

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «11/11» γιατί πρόκειται για έναν αριθμό με ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, τον οποίο έχει μάλιστα κάνει τατουάζ στο χέρι της.

Αν και ουδέποτε έχει εξηγήσει την σημασία πίσω από τους συγκεκριμένους αριθμούς, φέρεται να συνδέεται με τα γενέθλιά της και τον σκύλο της. Έχει γράψει επίσης το όνομα «Norman» στο δεξί πόδι της, που φέρεται να είναι προς τιμήν του σκύλου της, ο οποίος πέθανε το 2011.

Η Άνιστον έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ το 2011 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος σκύλος της, Νόρμαν, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένη.

Διαβάστε ακόμη: