Μια νέα σέξι φωτογράφιση και μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Τζένιφερ Άνιστον, λίγο μετά το συγκινητικό reunion στα «Φιλαράκια».

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε σέξι και εντυπωσιακή για το εξώφυλλο του περιοδικού The Hollywood Reporter και μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, τους άνδρες και την πανδημία. Η Τζένιφερ Άνιστον όμως, έδωσε και τη δική της απάντηση σε όσους λένε ότι «διάλεξε την καριέρα αντί για τα παιδιά».

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους λένε ότι διάλεξε την καριέρα αντί για την οικογένεια

Μιλώντας για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έχουν δοθεί κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά στη ζωή της, αν είναι καλά ή όχι και πιο είναι το προσωπικό, αλλά και το ιατρικό της προφίλ. Η ίδια μαλιστα παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να μην απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν, φαίνεται να έχει κουραστεί με όσους έχουν γράψει κατά καιρούς για το αν είναι έγκυος ή όχι. Η Τζένιφερ Άνιστον, μάλιστα δίνει και την απάντησή της σε όσους λένε ότι «διάλεξε την καριέρα αντί για τα παιδιά».

«Συνήθιζα να τα παίρνω όλα πολύ προσωπικά. Τις φήμες περί εγκυμοσύνης και όλο αυτό που έλεγαν πως “διάλεξα την καριέρα αντί για τα παιδιά”. Είναι σαν να μην έχεις κανένα στοιχείο για το τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου, προσωπικά, αλλά και ιατρικά. Για το αν μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Δεν γνωρίζουν τίποτα», είπε η Τζένιφερ Άνιστον αναφέροντας πως όλη αυτή η κατάσταση είνια επίπονη και γεμάτη κακία.

Η σχέση με τη μητέρα της και οι άνδρες

Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε και στην «ταραχώδη» σχέση που είχε με τη μητέρα της: «Μου έδωσε ένα παράδειγμα για το τι δεν θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Νομίζω ότι η σχέση μας ήταν τοξική και διαβρωνε το μέσα μου και την ψυχή μου».

Αναφερόμενη στις διακρίσεις που γίνονται ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες η Τζένιφερ Άνιστον έβγαλε το παράπονό της: «Οι άνδρες μπορούν να παντρευτούν όσες φορές θέλουν. Μπορούν να παντρευτούν μάλιστα και νεώτερες γυναίκες, 20άρες και 30άρες. Οι γυναίκες όμως, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό».

Η πανδημία και η εμμονή της

Το κομμάτι της πανδημίας είναι κάτι που απασχόλησε έντονα και την Τζένιφερ Άνιστον. Η 52χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως όλη αυτή η κατάσταση της δημιούργησε μια «αγοροφοβία».

«Συνήθιζα να λέω “ας πάμε για δείπνο” και τώρα αρνούμε κάθε πρόταση που μου γίνεται. Η ίδια αποκάλυψε πως από την περίοδο που ξεκίνησε η πανδημία ως σήμερα έχει επισκεφθεί μόνο 5 εστιατόρια και ένιωσε ασφάλεια σε αυτά βλέποντας να γίνεται έλεγχος για τους εμβολιασμένους. «Κάποιοι με αποκαλλούν εμμονική με τα εμβόλια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχθώ bullying επειδή θέλω ο κοσμος να μην αρρωστήσει».