Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Τζένη Χειλουδάκη η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Αυτήν τη φορά δεν πρόκειται για την ίδια αλλά για τη μητέρα της η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σητείας με πνευμονική εμβολή.

Τζένη Χειλουδάκη: Στο νοσοκομείο η μητέρα της

Όπως αποκάλυψε η Τζένη Χειλουδάκη, μέσα από σχετική της ανάρτηση στα social media, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σητείας και στο πλευρό της 86χρονης μητέρας της, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονική εμβολή.

Τζένη Χειλουδάκη: Οι δύσκολες ώρες και η ανάρτηση από το νοσοκομείο

«Δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο, η μάνουλα μου στην εντατική και μετά τόσες εξετάσεις οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν….πνευμονική εμβολή……. θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά στα 86 χρόνια της….θα μείνει και άλλες μέρες στην εντατική, μαζί της θα μείνω όμως και εγώ.. φυσικά δίπλα μας…μαζί μας και όλοι οι ήρωες του νοσοκομείου της Σητείας μου. Νοσηλευτές, γιατροί, προσωπικό και τους ευχαριστώ από καρδιάς…..θερμές ευχαριστίες στους καρδιολόγους κο βεναρδο και κα παλληκαρακι……σας αγαπάμε…..» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε παρακάτω:

Υπενθυμίζεται πως πριν από έναν περίπου μήνα η ίδια η Τζένη Χειλουδάκη πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο και να αφαιρέσει το στήθος της.

Ποια είναι η Τζένη Χειλουδάκη

Η Τζένη Χειλουδάκη είναι Ελληνίδα συγγραφέας, DJ, και πρώην μοντέλο και ιερόδουλη. Ήταν η πρώτη ελληνίδα μοντέλο που είχε προβεί σε φυλομετάβαση κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1990.

Η Τζένη Χειλουδάκη γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1968 στη Σητεία της Κρήτης με το όνομα Ιωάννης Χειλουδάκης. Στην πρώιμη εφηβεία, αισθανόταν «ασυμφωνία» με το φύλο που αποδόθηκε κατά τη γέννηση και ξεκίνησε τη διαδικασία της φυλομετάβασης με χρήση ορμονών στην ηλικία των 13 ετών.

Η Τζένη Χειλουδάκη ολοκλήρωσε τις χειρουργικές επεμβάσεις για επαναπροσδιορισμό φύλου στο Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών.

Η ίδια, το 1997 σύναψε ερωτική σχέση με τον Εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε όταν ερευνούσε τα πορνεία της Ρόδου. Η σχέση οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο, και όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Σακελλαρόπουλος την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Μετά την εγχείρηση επανακαθορισμού φύλου, η Χειλουδάκη έγινε top model στην Ελλάδα και πραγματοποίησε αρκετές φωτογραφήσεις σε ελληνικά περιοδικά. Περπάτησε σε catwalk στην Ιταλία και φωτογραφήθηκε μαζί με τη Σοφία Λόρεν.

Η Τζένη Χειλουδάκη ψηφίστηκε ως η «Ελληνίδα της χρονιάς» το έτος 2000.