Ο Λευτέρης Πανταζής από σούσι μπαρ στην Γλυφάδα στο οποίο δειπνούσε κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, μετά από ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τραγουδιστής έκανε 4 ράμματα στο κεφάλι τα οποία θα βγάλει σε δέκα ημέρες.

Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα την ώρα που δειπνούσε

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο λαϊκός τραγουδιστής στο gossip-tv σχετικά με το ατύχημα, ο Λευτέρης Πανταζής έτρωγε με φίλους του στο σούσι μπαρ όταν χτύπησε το τηλέφωνό του. «Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην από πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα» είπε μεταξύ άλλων.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής μετά από ατύχημα...σε σούσι μπαρ

Στην συνέχεια ο ΛΕΠΑ (όπως είναι το παρατσούκλι του) έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο της Νίκαιας σιγουρεύτηκαν ότι το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μόνο επιφανειακό, τού έκαναν τέσσερα ράμματα.

«Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα που θα έχω τα ράμματα να παραμείνω σπίτι» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μετά από αυτή την μικρή περιπέτεια, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου».

Ο Λευτέρης Πανταζής πράγματι ετοιμάζει διάφορα για το φετινό καλοκαίρι, τώρα που οι συναυλίες στους εξωτερικούς χώρους επιτρέπονται και όπως αποκάλυψε ήδη συζητάει για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και το Ισραήλ και περιμένει να περάσει αυτό το δεκαήμερο για να είναι και πάλι απόλυτα υγιής.