Αχώριστη φαίνεται πως είναι η Τζένη Μπαλατσινού με το σχεδόν 5 μηνών μωρό της, «καρπό» του έρωτά της με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Το ζευγάρι δείχνει πολύ ευτυχισμένο με τον ερχομό του γιού τους ενώ η Τζένη Μπαλατσινού, που αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην έχει ιδιαίτερα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι σχεδόν αχώριστη από το μωρό της που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για την ίδια.

Βόλτα με το μωρό της η Τζένη Μπαλατσινού

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, απολαμβάνει όπως φαίνεται τις ανοιξιάτικες βόλτες με τον μικρό της και αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στον Εθνικό Κήπο, μαζί με το μωρό, να περνούν όμορφες στιγμές.

Η Τζένη Μπαλατσινού, στην βόλτα της στον Εθνικό Κήπο, αυτήν τη φορά δεν επέλεξε φόρμες και casual ντύσιμο στην βόλτα με το μωρό της, αλλά με πιο ανοιξιάτικη διάθεση, φόρεσε ένα φόρεμα σε κεραμιδή τόνο με σχέδια, μια καζάκα μακριά για να προστατευτεί από την ψύχρα, καμηλό μπότες και μια χρυσή πεταλούδα για τον λαιμό της.

Μάλιστα, έντυσε σε παρόμοιες αποχρώσεις και τον γιό της για τον οποίο επέλεξε ένα κόκκινο παντελόνι και ένα μπλε μακρυμάνικο, με τους δυο τους να είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί στην βόλτα τους.

Σύμφωνα με πηγές της οικογένειας, ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων πέρισυ, θα πάρει δύο ονόματα. Ο μικρός θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος με το πρώτο όνομα να είναι για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από, ένα άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίες από την βόλτα στον Εθνικό Κήπο

Βόλτα με το μωρό της η Τζένη Μπαλατσινού

Αχώριστη φαίνεται πως είναι η Τζένη Μπαλατσινού με το σχεδόν 5 μηνών μωρό της.

Βόλτα με το μωρό της η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δυό τους απόλαυσαν την βόλτα τους στον Εθνικό Κήπο.

Η Τζένη Μπαλατσινού, αυτήν τη φορά δεν επέλεξε φόρμες και casual ντύσιμο στην βόλτα της, αλλά εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σε ανοιξιάτικη διάθεση.