Ο Μπομπ Νιούχαρτ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών.

O κωμικός πέθανε στο Λος Άντζελες μετά από μια σειρά ασθενειών, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, Τζέρι Ντίγκνεϊ.

Η Τζέιν Φόντα ήταν ένας από τους ανθρώπους που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους. Η ηθοποιός ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους και μοιράστηκε μερικές ωραίες που αναμνήσεις που έχει μαζί του, καθώς δεν ήταν μόνο γείτονες, αλλά και φίλοι.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή της έγραψε:

«Ο Μπομπ Νιούχαρτ είναι γείτονας και φίλος μου εδώ και 8 χρόνια. Ο καλύτερος φίλος του, ο Ντον Ρικλς, ζούσε επίσης εδώ. Πρώτα έφυγε ο Ρικλς και μετά η γυναίκα του, η Μπάρμπαρα. Η γυναίκα του Μπομπ, η Τζίνι, πέθανε πέρυσι. Όλοι εμείς εδώ οραματιζόμαστε τον Μπομπ πίσω με τον κολλητό του και με την Τζίνι, το αγαπημένο του κορίτσι. Πιθανότατα θα έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Ήταν ακριβώς όπως στην οθόνη: διακριτικός, ευγενικός, ειρωνικός και πολύ αστείος. Καθώς είμαι η μεγαλύτερη που έχω μείνει εδώ γύρω, στον Μπομπ άρεσε να μιλάμε μαζί για τα παλιά, τον Ρεντ Σκέλτον, τον Εντ Σάλιβαν, τον πατέρα μου. Πίναμε καμιά μπύρα και έφευγα όταν ένα από τα παιδιά έκανε σήμα ότι κουράστηκε. Μια μέρα της Γιορτής της Μητέρας ήμουν μόνη μου και έτσι ο Μπομπ και η Τζίνι με κάλεσαν να δειπνήσω μαζί τους και με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ήταν τόσο φιλόξενοι.

Θα μου λείψουν οι κοινές μας στιγμές.

Είθε η όμορφη ψυχή σου να αναπαυθεί εν ειρήνη, αγαπητέ Μπομπ».

Δείτε την ανάρτηση

 

Διαβάστε ακόμη: