Ως «μεγαλειώδη συγκέντρωση» και «αξιόπιστη δημοσκόπηση» χαρακτήρισε η Θεοδώρα Τζάκρη τη συγκέντρωση υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, έξω από τα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο, προσθέτοντας ότι «δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τους εθελοντές σε τραπεζάκια έξω από την Κουμουνδούρου».

Σύμφωνα με την ίδια, στη συγκέντρωση της Τετάρτης βρέθηκαν «πάνω από 1.500 άτομα» ενώ στην ιστοσελίδα του κ. Κασσελάκη «έχουν δηλώσει 25.000 εθελοντές».

Μάλιστα, είπε για τον αποκλεισμό Κασσελάκη από το να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Επιτροπή Δεοντολογίας με ομοφωνία πήρε απόφαση ότι η ΚΕ αποφασίζει πολιτικά αλλά το τελικό όργανο είναι το συνέδριο. Το 10% των συνέδρων μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε θέμα και να το βάλουν για ψηφοφορία».

«Θα πάμε ωσονούπω στην Κουμουνδούρου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο MEGA η κ. Τζάκρη, η οποία υποστήριξε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν δίνω γραμμή και δεν θα διώξω κανέναν. Μην σας πω ότι έκανε πίσω δικούς του ανθρώπους για να δώσει ρόλους σε ανθρώπους που τον πολεμούσαν μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Σύμφωνα με την κ. Τζάκρη, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάζει σε πρώην νυχτερινό κέντρο, η Νέα Αριστερά θα κάνει συνέδριο στο ΣΕΦ προσθέτοντας ότι «ένα συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσει έως τα 4800 άτομα συν τα 200 μέλη της ΚΕ και ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει έως 2.000 καθιστούς».

Διαβάστε ακόμη: