Η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι πολύ πιθανό να γίνει, θα προκαλέσει… καραμπόλες παικτών μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport» η Παρί έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Βέβαια, τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά, καθώς για να συμβεί αυτό, σημαίνει ότι θα έχει αποχωρήσει από τους Παριζιάνους ο Κιλιάν Μπαπέ. Στο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για το έντονο πρέσινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης στον Γάλλο επιθετικό. Παράλληλα, τονίζεται πως η Παρί προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Έτσι, στις τάξεις της γαλλικής ομάδας ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. Σε περίπτωση που ο Μπαπέ επιλέξει τελικά να φύγει για τη Ρεάλ, τότε θα υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση τους. Κάτι που σίγουρα θα θέλουν να καλύψουν μ’ έναν σούπερ σταρ. Έναν παίκτη που θα μπορεί να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League, αν βέβαια δεν τα καταφέρουν φέτος. Εδώ ακριβώς κολλάει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος είναι σχεδόν ο απόλυτος νικητής της διοργάνωσης με τέσσερα τρόπαια. Αν κάποιος ξέρει πως να κατακτάει τον τίτλο εκεί, σαφέστατα είναι αυτός.

Ωστόσο, τι θα κάνει η Γιουβέντους σ’ ένα τέτοιο σενάριο. Σύμφωνα με την «Tuttosport», δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο, εφόσον ο Πορτογάλος επιλέξει να αποχωρήσει. Ταυτόχρονα, αυτό θα της δώσει και την ευκαιρία να κυνηγήσει τον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο θέλει από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ίντερ. Μάλιστα, δεν θα είναι απίθανο να επέλθει μια συμφωνία Παρί και Γιουβέντους που να εμπεριέχει τον Κριστιάνο, αλλά και τον Αργεντινό επιθετικό, σαν ανταλλαγή.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.