Η Παρί κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Κιλιάν Μπαπέ να βάλει την υπογραφή του στο καινούργιο συμβόλαιο, αλλά οι προσπάθειές που έχουν κάνει οι διοικούντες έχουν πέσει στο κενό.

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από το Παρίσι και να μετακομίσει στη Μαδρίτη!

Σύμφωνα με το “Deportes Cuatro” είχε μία συνομιλία με τους διοικούντες την Παρί και τους έκανε γνωστή την πρόθεσή του και ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

“Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να ανανεώσω”, φέρεται πως είπε ο νεαρός παίκτης.

Δεν είναι τωρινό. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Ο Κιλιάν Μπαπέ από νεαρή ηλικία ήθελε να μοιάσει στο είδωλό του. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Γι’ αυτό το λόγο από τότε ήθελε να φορέσει τη φανέλα της.

Η “βασίλισσα” το τελευταίο καλοκαίρι έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της. Τόσο προς τον ίδιο τον παίκτη όσο και στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν. Παρόλα αυτά εκείνοι δεν είχαν καμία διάθεση να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ωστόσο, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Τον Ιούνιο του 2022 το συμβόλαιο του νεαρού στράικερ με τους Παριζιάνους εκπνέει. Εκείνος δεν θέλει με τίποτα να το ανανεώσει και σε περίπτωση που δεν τον πουλήσει άμεσα η πρωταθλήτρια Γαλλίας (δηλαδή το προσεχές καλοκαίρι), τότε κινδυνεύει να τον χάσει… τσάμπα!

Αυτό δεν είναι μέσα στα σχέδια των Γάλλων. Οπότε δεν αποκλείεται να δώσουν τον Μπαπέ με μία καλή πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.