Με τη χαλάρωση των μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ρέκτες του καλού φαγητού στη ρωσική πόλη Κρασνογιάρσκ αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν πλέον να απολαύσουν το εσωτερικό του εστιατορίου «TUNGUSKA», το οποίο έχει υιοθετήσει το φυσικό οικοσύστημα της Σιβηρίας.
Τα τοπικά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, σε συνδυασμό με αυστηρή πολιτική μηδενικής παραγωγής απορριμμάτων (zero waste), προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.
Στοιχείο-κλειδί του νέου εστιατόριου -ολοκληρώθηκε πέρυσι από το στούντιο LEFTdesign, αλλά λόγω πανδημίας μόνον φωτογραφίες ήταν έως τώρα διαθέσιμες- είναι η περιβαλλοντική συνείδηση και η υπεύθυνη κατανάλωση: ανοιχτή κουζίνα με παραδοσιακή ρωσική στόφα και μηδενικής ρύπανσης σύστημα εξαερισμού.
Το LEFTdesign αποφάσισε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αχανούς τάιγκα της Σιβηρίας και παράλληλα να τιμήσει τους ποταμούς Γενισέι και Τουνγκούσκα από τους οποίους οι ντόπιοι προμηθεύονται ψάρι και κρέας, καθημερινή τροφή σε εκείνες τις περιοχές η οποία φιγουράρει στο μενού του «TUNGUSKA».