Φουλ ερωτευμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα. Ο χωρισμός τους για περίπου ένα μήνα δεν έσβησε την φλόγα του έρωτά τους. Το ειδύλλιό τους αναζωπυρώθηκε τις προηγούμενες μέρες και πήγαν σαν ζευγάρι στο Παρίσι.

 Η Μπαντόσα και ο Τσιτσιπάς επισημοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους στα social media πέρυσι στο «Ρολάν Γκαρός» και βλέπονταν συχνά ο ένας στους αγώνες του άλλου στο υπόλοιπο της σεζόν, ενώ δημοσίευσαν και φωτογραφίες στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram.

Έχοντας χωρίσει νωρίτερα φέτος, οι δύο τους επέστρεψαν μαζί πριν από το τουρνουά του Παρισιού και ο Τσιτσιπάς είπε σήμερα (29/5) μετά τη νίκη του με 6-3 6-2 6-7(2) 6-4 στον δεύτερο γύρο επί του Ντάνιελ Αλτμάιερ ότι έχοντας έναν σύντροφο με τον οποίο μιλάς για το τένις είναι πάντα χρήσιμο:

«Μοιραζόμαστε και οι δύο το ίδιο πάθος και κάνουμε και οι δύο το ίδιο πράγμα στη ζωή», είπε στους δημοσιογράφους ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα παίξει μεικτό διπλό με την Μπαντόσα στο φετινό τουρνουά.

«Το να έχεις λοιπόν δίπλα σου έναν άνθρωπο που αγαπάς και μπορεί άνετα να μιλάει για το τένις στην περίπτωσή μας, νομίζω ότι είναι μια ανάσα. Στην περίπτωσή μου, αυτό το άτομο ξέρει πολλά για το τένις και αναλύει το παιχνίδι αρκετά καλά. Μιλάμε πολύ για το τένις. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να καταλάβει ορισμένα πράγματα. Έχουμε πολλές ερωτήσεις ο ένας για τον άλλον», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

«Αισθάνομαι ότι είμαστε εξίσου γνώστες της τέχνης μας και καταλαβαίνουμε πολύ πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται ορισμένες καταστάσεις. Αυτό οφείλεται στην εμπειρία που έχουμε συσσωρεύσει.  Μιλάμε για πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Η Πάουλα συνεχίζει να λέει όλη την ώρα, και με εκνευρίζει, ότι εύχεται να είχε το forehand μου. Της λέω “Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, οπότε πρέπει να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις”. Μερικές φορές σκέφτομαι “Θεέ μου, μακάρι να είχα τις επιστροφές της”. Καταστρέφει την μπάλα στις επιστροφές και φαίνεται τόσο αβίαστο από την πλευρά της. Προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά τα πράγματα και προφανώς μοιραζόμαστε ένα όραμα για το πώς προχωράμε με ορισμένα πράγματα στο άθλημά μας».

Διαβάστε ακόμη: