Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Η διοίκηση των μπλέ έχει κάνει μεγάλα σχέδια για τη νέα σεζόν και θέλει να βάλει την ομάδα και πάλι στη διεκδίκηση τίτλων τόσο στο Νησί όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν καθημερινά πολλά ονόματα υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία. Η λίστα όμως που έχει στα χέρια της η διοίκηση δεν είναι τόσο μεγάλη, όπως αναφέρει ο Τύπος.

Τις τελευταίες ώρες ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός τεχνικός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής Championship. Ο προπονητής που έκλεψε τη παράσταση και οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα στην απευθείας άνοδο των «Αλεπούδων» στην Premier League.

Ο Μαρέσκα κατά τον Ρομάνο είναι ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ωστόσο καλούνται να πληρώσουν αδρά τη Λέστερ για να τον κάνουν δικό τους. Θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό βέβαια που δεν αποτελεί εμπόδιο για τη διοίκηση των «μπλε» που έχουν αποδείξει πολλάκις πως έχουν την οικονομική επιφάνεια να δαπανήσουν πολλά περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη: