Τσέλσι και Βιγιαρεάλ θα μονομαχήσουν απόψε, στις 22:00, στο Μπέλφαστ, με στόχο την κατάκτηση του εφετινού ευρωπαϊκού Super Cup. Ο αγώνας μεταξύ της κατόχου του Champions League και του Κυπελλούχου του Europa League θα πραγματοποιηθεί στο «Windsor Park» παρουσία 13.000 θεατών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων στις κερκίδες θα είναι φίλοι των Λονδρέζων, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω Covid-19 δυσκολεύουν πολύ την παρουσία Ισπανών οπαδών.

Η Τσέλσι προβάλλει ως το λογικό φαβορί του αγώνα και στην πέμπτη της παρουσία στον τελικό του Super Cup θέλει να διπλασιάσει τους τίτλους. Πιο συγκεκριμένα κέρδισε το 1988 την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2012), τη Μπάγερν (2013) και τη Λίβερπουλ (2019). Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ θέλει να κάνει την έκπληξη στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό του Super Cup.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Βιγιαρεάλ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.