Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε πριν λίγο η Τσέλσι. Οι «μπλε» τα βρήκαν σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, και αφού ολοκληρώθηκε το… σίριαλ για την μεταγραφή του Κόνορ Γκάλαχερ, η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ.

Η διοίκηση για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έβαλε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και έκανε δικό της τον Πορτογάλο παίκτη. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, η κίνηση αυτή θα κοστίσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Φέλιξ με την Τσέλσι έχει διάρκεια μέχρι το 2030 και υπάρχει και οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Ο Ζοάο, καθιερωμένος επιθετικός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, υπέγραψε επταετές συμβόλαιο στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα ενσωματωθεί με τους νέους του συμπαίκτες για προπόνηση τις επόμενες ημέρες.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω”, δήλωσε ο Ζοάο. “Μπορώ να δω κάποια γνωστά πρόσωπα από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, κάτι που είναι πάντα ωραίο”.

“Μου άρεσε πολύ η προηγούμενη θητεία μου εδώ και είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι θα ήθελα να επιστρέψω στην Premier League μια μέρα. Το να το κάνω αυτό με την Τσέλσι είναι σπουδαίο συναίσθημα και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω”.

Ο Ζοάο πέρασε στο παρελθόν ως δανεικός στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου εντάχθηκε το χειμώνα και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022/23 με τα μπλε της Τσέλσι, σκοράροντας τέσσερις φορές σε 20 εμφανίσεις.

Επιδέξιος επιθετικός, μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές θέσεις και προσθέτει επιθετική ευελιξία και βάθος στις επιλογές επιθετικών του Έντσο Μαρέσκα.

Ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα στην πατρίδα του πριν μεταπηδήσει στην ισπανική πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2019 για να ενταχθεί στην Ατλέτικο – ποσό ρεκόρ και για τους δύο συλλόγους.

Έχει κατακτήσει τον τίτλο πρωταθλήματος τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Ισπανία, ενώ έχει κερδίσει 41 διεθνείς συμμετοχές από τότε που έκανε το πέρασμά του από την εθνική ομάδα το 2019.

Καλώς ήρθες (πίσω) στην Τσέλσι, Ζοάο».

Διαβάστε ακόμη: