Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πολυώροφο κτήριο στο Ρέντινγκ της Βρετανίας, με δραματικά πλάνα να δείχνουν έναν εργάτη να διασώζεται και να μεταφέρεται σε ασφαλές σημείο από έναν γερανό.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη φωτιά σε ένα εργοτάξιο, με έναν εργαζόμενο παγιδευμένο στην οροφή του κτηρίου που περιβάλλεται από φλόγες και πυκνό μαύρο καπνό στο κέντρο της πόλης. Ένα λευκό κλουβί κατεβαίνει με τη βοήθεια του γερανού προς τον εργάτη, ο οποίος μπαίνει μέσα σε αυτό.

 

Στο έδαφος, πλήθος κόσμου φαίνεται να κοιτάζει με τρόμο καθώς οι πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με το Sky News, δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνού μετά τη μεγάλη φωτιά στο εργοτάξιο Station Hill.

Η Redwood Consulting δήλωσε ότι ο χώρος έχει εκκενωθεί: «Ενεργοποιήσαμε αμέσως τα σχέδια έκτακτης ανάγκης για πυρκαγιά, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και βρίσκονται επί του παρόντος στο σημείο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της. «Η ασφάλεια των ατόμων που βρίσκονται στο εργοτάξιο και του ευρύτερου κοινού είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, με αποτέλεσμα το εργοτάξιο να έχει εκκενωθεί».

Διαβάστε ακόμη: