Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ δίνει η 22χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου στο Μαρκόπουλο, με νεκρό έναν 27χρονο.

Η κατάσταση της νεαρής κοπέλας είναι εξαιρετικά κρίσιμη, με τους γιατρούς να έχουν πει στους γονείς της ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μη αναστρέψιμη, καθώς φέρει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η μητέρα της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σημείωσε πως παρά τα όσα της έχουν πει οι γιατροί εκείνη συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα, ότι το παιδί της θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Μαρκόπουλο: Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το ζευγάρι επέστρεφε στο Μαρκόπουλο από νυχτερινή έξοδο.

Στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο 27χρονος, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει το αυτοκίνητό του, έχασε τον έλεγχο, χτύπησε αρχικά σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε μια ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και μια κολώνα της ΔΕΗ.

Ο νεαρός, ο οποίος ήταν λάτρης της ταχύτητας, πέθανε ακαριαία, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κανείς από τους δύο δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το Mega δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που το ΙΧ «καρφώνεται» στην κολώνα.

Μαρκόπουλο: Ο 27χρονος είχε και στο παρελθόν σοβαρό τροχαίο

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 27χρονος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο. Πριν από τρία χρόνια είχε και πάλι βρεθεί ένα βήμα πριν από τον θάνατο και είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση για επτά μήνες.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο και έχουν γίνει αλλεπάλληλα σοβαρά τροχαία, ακόμα και θανατηφόρα.

Διαβάστε ακόμη: