«Σοκαρισμένη» είναι η Κεφαλονιά από το τροχαίο δυστύχημα, χθες το απόγευμα στην περιοχή Κοκύλια, που στοίχησε την ζωή ενός 20χρονου, μιας 16χρονης και ενός 80χρονου.

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Πώς συνέβη;

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες κατοίκων, το ζευγάρι, ο 20χρονος Παναγιώτης και η 16χρονη Ελευθερία, κατευθυνόταν από το Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με την μηχανή που οδηγούσε ο πρώτος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω σε έναν 80χρονο άνδρα ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν πεζός λίγα μετρά μακριά από ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Από τη σύγκρουση ο 80χρονος διαμελίστηκε και πέθανε ακαριαία ενώ λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και ο 20χρονος.

Η 16χρονη, βαριά τραυματισμένη, είχε παλμούς και έφθασε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο του νησιού όμως τελικά δεν τα κατάφερε και κατά τη μεταφορά της εξέπνευσε και αυτή.

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Πώς έγινε το δυστύχημα

Σε πένθος η Κεφαλονιά

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος και του θανάτου των τριών ανθρώπων έχει βυθίσει στο πένθος την Κεφαλονιά.

Η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας είναι γνωστή στο νησί μιας και έχει θέση προϊσταμένης στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ενώ ο πατέρας της διατηρεί συνεργείο.

Ο 20χρονος ήταν επίσης γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Αργοστολίου. Εργαζόταν ως ντελίβερι ενώ βοηθούσε και τον πατέρα του ο οποίος κάνει μονώσεις σε σπίτια. Παράλληλα έχει και σχολή καράτε στην οποία πήγαινε και ο νεαρός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 20χρονος Παναγιώτης είχε πάθος με την ταχύτητα και τις μηχανές, ενώ τη συγκεκριμένη διαδρομή την είχε κάνει πάρα πολλές φορές.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, όπου σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Κεφαλονιά με θύματα τρεις ανθρώπους, θεωρείται από τους ντόπιους «καρμανιόλα» αφού και στο παρελθόν έχουν σκοτωθεί και άλλα άτομα. Μάλιστα, πριν από περίπου τρία χρόνια, είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας περίπου 27 ετών.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα»:

https://www.youtube.com/watch?v=Vw9Gpqd2ZeI&ab_channel=ProtoThema