Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Δωροθέα Μερκούρη που έχασε έναν φίλο δικό της και της κόρης της και είναι σε πένθος.

Όπως αποκάλυψε στο Instagram η ηθοποιός, έχασε έναν πολύ καλό φίλο, δικό της και της κόρης της. Ο λόγος για τον Μιλάντ. Ο νεαρός άνδρας από την Συρία ήταν σχεδιαστής ρούχων και σύντροφος της κόρης της, Ηλέκτρας. Μάλιστα, περνούσαν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η ηθοποιός δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου του.

Δωροθέα Μερκούρη: Πένθος για την ηθοποιό που έχασε τον φίλο της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Δωροθέα Μερκούρη που έχασε έναν φίλο δικό της και της κόρης της. Ο λόγος για τον Μιλάντ. Ο νεαρός άνδρας από την Συρία ήταν σχεδιαστής ρούχων και σύντροφος της κόρης της, Ηλέκτρας. Μάλιστα, περνούσαν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχασε ένα φίλο της και είναι σε πένθος

Αναρτώντας δύο φωτογραφίες του, μία όπου εμφανίζεται μπροστά σε ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και άλλη μία όπου ο Μιλάντ ποζάρει δίπλα στην κόρη της, Ηλέκτρα, στις καλοκαιρινές τους διακοπές το 2019, η Δωροθέα Μερκούρη τον αποχαιρέτησε με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας Μιλάντ. Άφησες την ζωή πολύ σύντομα. Είμαι τόσο ευγνώμων ως μητέρα, που πέρασες στην Ηλέκτρα μου την Σοφία του απέραντου πολιτισμού και της πνευματικότητάς σου. Είμαι τόσο ευγνώμων, που πέρασα χρόνο με την εκπληκτική κοινότητά σου. Οι άνθρωποι από την Συρία είναι μέσα στην καρδιά μου, θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την ελευθερία και την γαλήνη, ενώ θυμόμαστε το χαμόγελο και την δύναμή σου. Αναπαύσου εν ειρήνη και κάνε ένα φωτεινό αγγελικό ταξίδι. Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές του Μιλάντ και της Ηλέκτρας στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη που τώρα βρίσκεται σε πένθος λόγω του χαμού του φίλου της.