Μία σημαντική εξέλιξη φέρεται να έλαβε χώρα την εβδομάδα που μας πέρασε, που σχετίζεται με πλήθος εξελίξεων, παρασκηνιακών και υπόγειων (από εξωθεσμικά παράκεντρα και «πράκτορες» ενδεδυμένους τον μανδύα του αδέσμευτου δημοσιογράφου που αναφέρονται σε πρεσβείες) οι οποίες αποσκοπούν στην αποδόμηση και εν συνεχεία κατάληψης της Εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου!

Εξωθεσμικό πρόσωπο, με κύρος και προϊστορία στην παράταξη και κυρίως την Οικογένεια, της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, συναντήθηκε και φέρεται να «τράβηξε το αυτί», στο περίφημο «Βαθύ λαρύγγι» του Πρωινού καφέ (το ένα εκ των δύο)!

Για το οποίο λέγεται ότι μεταφέρει αυτούσια σε μεγαλοδημοσιογράφο και δίκτυο «πρακτόρων» που έχουν σημείο αναφοράς συγκεκριμένες πρεσβείες ξένων χωρών, όλα όσα συζητούνται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, ενώ με τις ενέργειες του αυτές, που στο τέλος της ημέρας στρέφονται κατά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποσκοπεί στην αποδόμηση των κεντρικών προσώπων του Μαξίμου, για ίδιον όφελος, αποβλέποντας στην πιο «ψηλή καρέκλα» κάτω από τον πρόεδρο της κυβέρνησης!

Ο έμπιστος της Οικογένειας, σε μια δύσκολη αποστολή, φέρεται να του «τράβηξε το αυτί» και προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η εμπλοκή και σύνδεση του με «πράκτορες» και δημοσιογράφους του «περιθωρίου» που εκτελούν «συμβόλαια» και κατασκευάζουν κατηγορίες μέσα από ευφάνταστα σενάρια συνωμοσίας, στοχοποιεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εγείροντας ανύπαρκτα ζητήματα, σε μια κρίσιμη πολιτικά στιγμή!

Για το εάν το περίφημο «Βαθύ λαρύγγι» του Μαξίμου, η πρόσβαση του οποίου εξαντλείται στο άμεσο περιβάλλον του πρωθυπουργού, συνετιστεί και «βάλει μυαλό», ούτε βέβαιος είμαι, ούτε όρκο παίρνω!

Διότι προφανώς καθοδηγείται αφενός από ένα άσβεστο μίσος προς κεντρικό πρόσωπο του Μαξίμου και μια ακόρεστη δίψα πολιτικής εξουσίας… που τον κατευθύνει σε ακρότητες!