Το καλοκαίρι ο ράπερ Travis Scott νοίκιαζε αυτό το τεράστιο αρχοντικό στο Greenwich Village, στον αριθμό 80 της οδού Washington Place, όπου θα μετακόμιζε και η Kylie Jenner, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από την εταιρεία Clodagh και αποτελείται από έξι ορόφους που συνολικά φτάνουν τα 800 τετραγωνικά μέτρα. Υπάρχουν έξι υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, προσαρμοσμένος γυάλινος ανελκυστήρας, ταράτσα στον τελευταίο όροφο, αυλή με εξωτερική κουζίνα, υδρομασάζ και κάβα κρασιών με ειδικό χώρο γευσιγνωσίας. Το σπίτι μόλις ανακοινώθηκε πως είναι διαθέσιμο προς πώληση για 26,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι χτίστηκε το 1839 και ανήκε στην ίδια οικογένεια για πάνω από 40 χρόνια. Για ένα διάστημα λειτουργούσε ως χώρος εκδηλώσεων και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Washington Square Park.

Στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα και το σαλόνι, το οποίο έχει προσαρμοσμένο τζάκι αερίου και έναν τοίχο διπλού ύψους από γυαλί από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στον πίσω κήπο. Ο εξωτερικός χώρος με νότιο προσανατολισμό έχει μια πλήρη υπαίθρια κουζίνα, μια πέργκολα από ξύλο τικ και πανέμορφο τοπίο.

Μια ξύλινη σκάλα με γυάλινο κάγκελο οδηγεί στο υπόγειο, όπου μια τραπεζαρία είναι τοποθετημένη σε ένα δωμάτιο με αυθεντικούς πέτρινους τοίχους. Υπάρχει επίσης μια ανοιχτή κουζίνα, ένα κελάρι πίσω από έναν γυάλινο τοίχο με συνοδευτικό μπαρ και αίθουσα γευσιγνωσίας, δωμάτιο υπηρεσίας, πλυσταριό και μπάνιο.

Ο ημιώροφος που βρίσκεται πάνω από το επίπεδο του κήπου θα μπορούσε να λειτουργήσει ως βιβλιοθήκη ή γραφείο. Η σουίτα της κύριας κρεβατοκάμαρας καταλαμβάνει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο. Το πίσω υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα τεράστιο προσαρμοσμένο τζάκι και ιδιωτική βεράντα. Το υπέροχο μπάνιο, με πρόσβαση στην γκαρνταρόμπα που έχει θέα στο δρόμο, μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα ένα ζευγάρι.

Υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο στον τρίτο όροφο και ένα άλλο υπνοδωμάτιο στον πέμπτο όροφο. Επίσης στον πέμπτο όροφο υπάρχει σπα και γυμναστήριο που συνοδεύεται από ένα μπαρ, σάουνα και μια βεράντα με υδρομασάζ. Δυστυχώς δεν βλέπουμε φωτογραφία της ταράτσας, η οποία διαθέτει μπάρμπεκιου, χώρο για φαγητό και θέα στο One World Trade Center.

Όσο για το ζεύγος Σκοτ-Τζένερ το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνουν άστεγοι. Ο Τράβις Σκοτ αγόρασε μια έπαυλη στο Brentwood αξίας 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2020. Η Κάιλι Τζένερ έχει ένα σπίτι κοντά στο Χόλμπι Χιλς, το οποίο αγόρασε για 36,5 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.