Μετά τις φωτογραφίες της Αλαμπάμα Μπάρκερ και της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που κυκλοφόρησαν από παπαράτσι στο διαδίκτυο, η κόρη του Τράβις Μπάρκερ δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για το σώμα της.

Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, η σύζυγος και η κόρη του ντράμερ των Blink-182 φαίνονται σε έναν περίπατό τους στο Λος Άντζελες. Αυτό που σχολίασαν ωστόσο, όλοι δεν ήταν η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αλλά τα κιλά της Αλαμπάμα Μπάρκερ.

Τα σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter αναφέρουν πως η 17χρονη έχει παχύνει αρκετά, ενώ τόνισαν επίσης, πως τα ρούχα που επιλέγει δεν την κολακεύουν. Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν επίσης, το πρόσωπό της, το οποίο είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι σε μια κακή στιγμή.

Η ίδια δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλιά τους και με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTοk εξήγησε πως αυτές οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σκόπιμα στο διαδίκτυο για να εξευτελίσουν τους επώνυμους.

Τράβις Μπάρκερ: «Θα σας φάω κι εσάς» λέει η κόρη του

«Αυτό είναι το πρόσωπό μου όταν βλέπω όλες αυτές τις σελίδες να σχολιάζουν το βάρος μου σε παπαρατσικές φωτογραφίες και να λένε ότι είμαι χοντρή. Πρώτα από όλα, θα σας φάω κι εσάς, τόσο χοντρή που είμαι», είπε αρχικά.

@houseofcanine #kourtneykardashian and #alabamabarker ♬ original sound – xxtristanxo

«Οι παπαράτσι σκόπιμα σε φωτογραφίζουν με το στόμα ανοιχτό, στη μέση μιας πρότασης. Ψάχνουν γενικά, μια κακή στιγμή σου για να κυκλοφορήσουν τη φωτογραφία και να την ανεβάσουν μόνο για τις προβολές. Θα ήθελα πολύ να σας δω να σας φωτογραφίζουν έτσι, όταν φεύγετε από το μπακάλικο, με το στόμα ορθάνοιχτο. Ας δούμε πόσο όμορφοι θα είστε», συνέχισε να λέει.

Όσο για τα σχόλια που εστιάζουν στο βάρος της, η Αλαμπάμα Μπάρκερ ανέφερε: «Έχω ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή και ένα αυτοάνοσο νόσημα. Οπότε, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχω πάρει βάρος».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Συμπεριφέρεστε σαν να έχω πάρει 400 κιλά, ενώ έχω πάρει μόνο 5. Αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε κορίτσι. Το βάρος μας ποικίλλει ανά διαστήματα. Δεν θα ήθελα κανένα άλλο κορίτσι με τέτοια προβλήματα να δει αυτά τα σχόλια και να νιώσει άσχημα».

@alabamabarker♬ original sound – Alabama barker

Διαβάστε ακόμη: