Ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών έχασε τη ζωή στην Ξάνθη την Παρασκευή (26/05) κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης το βράδυ με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Οι γιατροί έκαναν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γίνεται λόγος για ατύχημα. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός.

Κεφαλονιά: Πνίγηκε αγοράκι 3 ετών σε πισίνα μπροστά στη μητέρα του

Μετά το τραγικό περιστατικό στην Ξάνθη ακόμα ένα παιδί 3 ετών έχασε τη ζωή του, αυτή τη φορά στην Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα το αγοράκι 3 χρονών εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, νεκρό σε πισίνα πολυτελούς κατοικίας στην Κεφαλονιά. Το παιδί εντόπισε ο πατέρας του ο οποίος εργαζόταν στη βίλα. Ο πατέρας, με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του το παιδί στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, το παιδί ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πήγε στην πισίνα να παίξει, αλλά δεν ήξερα μπάνιο με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το πιο σοκαριστικό είναι πως η μητέρα επίσης δεν ήξερε κολύμπι για να βοηθήσει το παιδί, και την ώρα που πνιγόταν, το έβλεπε αβοήθητη φωνάζοντας βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα