Τραγωδία για τον Όλεγκ Νταντσένκο. Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία για τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Ζόρια ο Ουκρανός μπακ έμαθε ότι η σύζυγός του σκοτώθηκε στην Ουκρανία. Τα παιχνίδια της μοίρας…

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει Κίεβο και Οδησσό και είχε σφοδρή σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το όχημά της να εκτραπεί της πορείας του και να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, από την οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους διασώστες.

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ στον Νταντσένκο

H είδηση του άδικου και απροσδόκητου χαμού της γυναίκας του Όλεγκ Νταντσένκο, έχει βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια της ΑΕΚ που έσπευσε να συλλυπηθεί τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζουν την οδύνη τους για το αδιανόητα τραγικό γεγονός, που συνέβη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ολεγκ Νταντσένκο, με τον αδόκητο χαμό της συζύγου του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και στέκονται στο πλευρό του Ολεγκ Νταντσένκο σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες», ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι» στο ποστάρισμα.