Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν να θυμούνται στην ζωή τους κάποια τραγικά γεγονότα. Από το να χάσουν σε μια στιγμή κάποια από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, μέχρι να τραυματιστούν σοβαρά ή να διαγνωστούν με σοβαρές ασθένειες.

Τζένιφερ Χάντσον

Τζένιφερ Χάντσον: Δόξα, χρήμα αλλά και δυστυχία… | Gossip-tv.gr

Το 2008 η μητέρα της Τζένιφερ Χάντσον, Ντάρνελ Ντόνερσον, σε ηλικία 57 ετών, και ο αδερφός της, Τζέισον, μόλις 29 χρόνων, δολοφονήθηκαν από τον γαμπρό της, Γουίλιαμ Μπαλφούρ, πρώην σύζυγο της αδερφής της. Ο ανιψιός της Χάντσον, Τζούλιαν (7 χρόνων), και γιος του δράστη αναφέρθηκε ότι λείπει, αλλά βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα νεκρός και αυτός από πολλαπλά τραύματα πυροβολισμού. Το 2012, ο Μπαλφούρ καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια χωρίς απαλλαγή.

Μάρλον Μπράντο

Μάρλον Μπράντο - Βιογραφία - Σαν Σήμερα .gr

Τον Μάιο του 1990 ο γιος του Μάρλον Μπράντο, Κρίστιαν, πυροβόλησε και σκότωσε τον Νταγκ Ντρόλετ, τον φίλο της εγκύου αδελφής του, Τσεγιέν. Ο Κρίστιαν ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία και πέρασε πέντε χρόνια στη φυλακή. Η Τσεγιέν Μπράντο επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της δίκης του αδερφού της και το 1995, αφού έχασε την επιμέλεια του γιου της, κρεμάστηκε σε ηλικία 25 ετών.

 

Σοφία Βεργκάρα

Σοφία Βεργκάρα : To μπικίνι της από τα '90s αναστατώνει το Instagram - ΤΑ  ΝΕΑ

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς και επιτυχημένης σειράς «Modern Family», έζησε αρκετά τραγικά γεγονότα στην ζωή της. Το 1998, ο αδελφός της, Ραφαέλ, δολοφονήθηκε στην Μπογκοτά, ενώ το 2000 η Βεργκάρα διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες. Ακόμη, το 2011 ο μικρότερος αδερφός της, Χούλιο, απελάθηκε στην Κολομβία μετά από μακροχρόνιο εθισμό με τα ναρκωτικά, αφού συνελήφθη στις ΗΠΑ.

Σαρλίζ Θερόν

Το 1991 η μητέρα της λαμπερής ηθοποιού, Γκέρντα, πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας, ο Κάρολος μεθυσμένος απειλούσε ότι θα σκότωνε εκείνη και την κόρη της. Η μητέρα της Θερόν δεν διώχθηκε από τις αρχές, καθώς ο γενικός εισαγγελέας αποφάσισε ότι η Γκέρντα είχε πυροβολήσει τον Κάρολο βρισκόμενη σε άμυνα, υπερασπίζοντας την ζωή της κόρης της και της ίδιας.

Κάνιε Γουέστ

Kanye West Attended His First Post-Divorce Event in a Full Face Covering |  Vanity Fair

Το 2002 ο Κάνιε Γουέστ συμμετείχε σε ένα σχεδόν μοιραίο αυτοκινητιστικό ατύχημα που του άφησε ένα σπασμένο σαγόνι, ενώ το 2007, η μητέρα του, Ντόντα Γουέστ, πέθανε ξαφνικά αφού υπέστη πολλές μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά από πλαστική χειρουργική επέμβαση. «Ήταν σαν να χάνει ένα χέρι και ένα πόδι και να προσπαθεί να το ξεπεράσει», είπε ο Γουέστ για την απώλεια της μητέρας του.