H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει την είσοδο της αλυσίδας καταστημάτων Pepco στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα Pepco ξεκινά την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2022 στο Piraeus Retail Park, επισφραγίζοντας τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Το Piraeus Retail Park βρίσκεται σε κομβικό σημείο των Νοτιοδυτικών Προαστίων, στην συμβολή της οδού Πειραιώς και Κηφισού στα όρια τριών δήμων Μοσχάτου, Ρέντη και Νέου Φαλήρου. Εκτείνεται σε  οικόπεδο  14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 13.300 τ.μ. και 280 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Σήμερα βρίσκονται ήδη σε λειτουργία 4 καταστήματα μεγάλων εμπορικών Ομίλων (ΑΒ Βασιλόπουλος, McDonald’s, Μουστάκας, LC Waikiki) ενώ μέχρι το τέλος του έτους 2022,  θα παρουσιαστούν ακόμα 6 από τα τελευταία concepts διεθνών και Ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του value retailing.

O κ. Δημήτρης Παπούλης, Μέλος του ΔΣ της Trade Estates και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη του πρώτου καταστήματος Pepco στην Ελλάδα, στο Piraeus Retail Park της Trade Estates. Παρακολουθώντας την Pepco και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του μοντέλου της, καθώς και την ραγδαία ανάπτυξή της στην ΝΑ Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της εταιρείας στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στην  ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης σχέσης μέσα από την οποία θα ανακοινώσουμε πολλές νέες συνεργασίες.

Στόχος της Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι η δημιουργία συναρπαστικών εμπορικών αναπτύξεων βασισμένων στο τρίπτυχο της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης του επισκέπτη, της εξυπηρέτησης των πρωταρχικών αναγκών της οικογένειας και την προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και του ESG, η εταιρεία μας στοχεύει να γίνει η κορυφαία εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας με εξειδίκευση στα εμπορικά πάρκα και στα omnichannel logistics σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία

Παράλληλα, η κ. Anca Radu, Pepco Retail Director ανέφερε: «Η εταιρεία μας, πιστεύει έντονα στις ισχυρές προοπτικές της Ελληνικής αγοράς, στην οποία θα ακολουθήσουμε δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Η έναρξη του πρώτου Ελληνικού καταστήματος στο Piraeus Retail Park δεν είναι τυχαία και αντικατοπτρίζει την πίστη μας στο όραμα και τις ικανότητες της διοίκησης της Trade Estates. Καθώς, η εξειδίκευση της εταιρείας στην ανάπτυξη και διαχείριση Εμπορικών Πάρκων, αλλά και η εμπειρία της στην αγορά της λιανικής, την καταστεί αξιόπιστο συνεργάτη για την εξέλιξη των πλάνων μας στην Ελλάδα. Πιστεύουμε πως με το μοντέλο της Pepco θα προσφέρουμε στους Έλληνες μία νέα πρόταση αγορών που θα τους συναρπάσει!».

Διαβάστε ακόμη: