Το Instagram γέμισε με φωτογραφίες και βίντεο από τη λαμπερή βραδιά της βάφτισης του μικρού «νουνίτο». Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, την Παρασκευή 22/9 και μετά το μυστήριο, το διασκέδασαν μέχρι το πρωί με τους φίλους τους.

Ο στολισμός, η μπομπονιέρα, η Ιωάννα, ο Δημήτρης, ο νουνίτο «Πάρης» και οι κουμπάροι ήταν όλοι…  πανέμορφοι και η διάθεση εκτοξεύτηκε στα ύψη!

Εμείς συγκεντρώσαμε 3 στιγμές που ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή ημέρα.

Η πρωτότυπη είσοδος ζευγαριού και νονών

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, το βράδυ της Παρασκευής, στη βάφτιση του μικρού Πάρη. Ο γνωστός influencer ανέβασε βίντεο στο Instagram account του, με την είσοδο του ζευγαριού με τους νονούς, η οποία ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπη αφού δεν μπήκαν με ένα οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά με το αγαπημένο του Πάρη, που δεν είναι άλλο από «Τα καβουράκια».

Τα νύχια της Δήμητρας Αλεξανδράκη έκλεψαν την παράσταση

Φυσικά, από τη βάφτιση του μικρού Πάρη δε θα μπορούσε να λείπει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η φίλη της Ιωάννας και του Δημήτρη επέλεξε να φορέσει ένα μίνι σατέν μαύρο φόρεμα, με το μανικιούρ της να κάνει τη διαφορά. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε βάψει γαλάζια τα νύχια της, ενώ το τελευταίο στο μικρό δάχτυλο έγραφε «Πάρης».

Ο σέξι χορός της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα διασκέδασε πολύ στη βάφτιση του γιου της, έχοντας δίπλα της αγαπημένους της φίλους και συγγενείς, και αφού τραγούδησε με τον Νικηφόρο, έριξε και έναν χορό και… τι χορό!

Η influencer χόρεψε το Yahabibi της Δέσποινας Βανδή με τους Kings και το έζησε με την ψυχή της!

Διαβάστε ακόμη: