Ένας… άλλος Τομ Κρουζ εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο. Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο με τον υιοθετημένο γιο του, τον 26χρονο Κόνορ και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers για το National League Division Series. Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει ότι ο χολιγουντιανός σταρ είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει στο πρόσωπό του γεμίσματα με υαλουρονικό οξύ.

Ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» κάθισε στις vip θέσεις και αυτό που όλοι παρακολούθησαν είναι πως τελευταία έχει αλλάξει η εξωτερική του εμφάνιση

Changing faces: Tom Cruise sparks Twitter reactions with different appearance at Game 2 of the National League Division Series in San Francisco on Saturday night

Το πρόσωπό του ήταν πρησμένο ενώ είχε και παραπάνω κιλά και όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές του σε καμία περίπτωση η εμφάνισή του δεν θύμιζε αυτή του περασμένου Ιουλίου σε αγώνα της Formula 1 ή στους πρόσφατους αγώνες τένις στο Wimbledon.

Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός φορώντας ένα σκούρο μπουφάν και ένα τζιν παντελόνι.

Ο Τομ Κρουζ με τον γιο του Κόνορ σε αγώνα μπέιζμπολ το Σάββατο

Οι θαυμαστές ειδοποιήθηκαν για την παρουσία του διάσημου ηθοποιού, όταν εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη και άρχισε να παίζει το Danger Zone, από την ταινία του «Top Gun».

Πάντως, ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, παρόλο που δεν υπήρχε τρόπος να κρυφτεί. Φορώντας ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν και τζιν παντελόνι, κάθισε στις ακριβές θέσεις του γηπέδου, αξίας 1.000 δολαρίων, σύμφωνα με το TMZ, έχοντας δίπλα του τον γιο του Κόνορ.

Η δημοσιογράφος των Giants, Έιμι Γκουτιέρεζ μοιράστηκε στο Twitter πως τον ρώτησε ποιανής ομάδας είναι οπαδός, με τον ηθοποιό να απαντά: «Είμαι λάτρης του μπέιζμπολ». Και παρόλο που η έξοδος υποτίθεται πως ήταν μια οικογενειακή υπόθεση για τον σούπερ σταρ, ο Τομ Κρουζ ήταν ευγενικός με τους θαυμαστές του και συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς.

Παρέα με τον υιοθετημένο γιος του Κόννορ

Τομ Κρουζ

Όσο για τον γιο του, ο Κόνορ, σύμφωνα με το περιοδικό People, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του καθώς είναι μέλος της Σαηεντολογίας. Ο Κόνορ μάλιστα, ζει στο Κλιαργουότερ, το οποίο είναι ο κύριος κόμβος της συγκεκριμένης εκκλησίας και ασχολείται με το ψάρεμα.

Ο Τομ Κρουζ από την πλευρά του, ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος τους τελευταίους μήνες καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εργαζόταν στην επερχόμενη ταινία του «Mission: Impossible7», με τα γυρίσματα να σταματούν αρκετές φορές εξαιτίας κρουσμάτων.