Κατά τα γυρίσματα της ταινίας Mission: Impossible, ο ηθοποιός πληροφορήθηκε την τελευταία στιγμή πως το τοπικό αεροδρόμιο του Κόβεντρι της Αγγλίας ήταν προσωρινά κλειστό, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρει ένα άλλο μέρος για να προσγειώσει το ελικόπτερό του, μετά το γύρισμα.

κρουζ

Σίγουρα η οικογένεια Γουέμπς, δεν σκέφτηκε ότι ίσως κάποια στιγμή ο μεγάλος κήπος του σπιτιού τους θα χρησιμεύσει στον Τομ Κρουζ ως διάδρομος προσγείωσης για το ελικόπτερο του. Κι όμως, τελικά… αυτό συνέβη.

«Δεν μας είχαν ενημερώσει ότι πρόκειται για τον Τομ Κρουζ. Μας είπαν πως είναι κάποιος διάσημος, ο οποίος μάλιστα, βιαζόταν και έπρεπε απλά να προσγειώσει το ελικόπτερό του. Δεχτήκαμε», αναφέρει στο BBC η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Άλισον Γουέμπ.

τομ
Όπως εξήγησε, η ίδια δέχτηκε να εξυπηρετήσει τον ηθοποιό, καθώς «σκέφτηκε πως θα άρεσε στα παιδιά της να δουν ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται στην αυλή τους». «Θα ήταν κουλ να το δουν. Μόλις ο Τομ Κρουζ βγήκε έξω από το ελικόπτερο όλοι είπαμε: Ουάου. Πήγε αμέσως στα παιδιά και έπιασαν την κουβέντα, έβγαλαν φωτογραφίες και μετά ήρθε σε εμάς για να μας ευχαριστήσει», είπε η Γουέμπ.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως για να χαροποιήσει τα παιδιά, ο Τομ Κρουζ τους πρότεινε μία βόλτα με το ελικόπτερο. «Εξελίχθηκε σε μία υπέροχη ημέρα. Ήταν σουρεαλιστικό. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη», είπε η Άλισον Γουέμπ.