Ο Τομ Χανκς σπεύδει να προστατεύσει τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, καθώς ένας… αρκετά επιθετικός θαυμαστής παραλίγο να την ρίξει κάτω.

Το διάσημο ζευγάρι δειπνούσε σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης και πλήθος από θαυμαστές είχε συγκεντρωθεί απ’έξω περιμένοντας είτε να τους αποθανατίσει, είτε -για τους πιο τυχερούς- να βγάλει μια σέλφι με τον Τομ Χανκς.

Όπως μεταδίδει η «Daily Mail», την ώρα που ο ηθοποιός με την επί 34 χρόνια σύζυγό του αποχωρούσαν από το εστιατόριο, κάποιος από το πλήθος άρχισε να πλησιάζει πολύ την Ρίτα Γουίλσον. Ο άνδρας έσπρωξε και χτύπησε κατά λάθος τη σύζυγο του Τομ Χανκς, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει προς στιγμήν τον βηματισμό της και παραλίγο να πέσει.

Ο ηθοποιός, που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω, έσπευσε να προστατεύσει τη σύζυγό του, φωνάζοντας στους θαυμαστές «πηγαίνετε πίσω τον γαμ…» και «σπρώχνεις τη σύζυγό μου;», πριν μπει στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει από το σημείο.

Ο θαυμαστής που προκάλεσε το επεισόδιο φώναξε «συγγνώμη για αυτό τον Τομ», με τον οσκαρικό ηθοποιό να μην απαντά.

Ανησυχία για την υγεία του Τομ Χανκς μετά από πρόσφατη εμφάνισή του

Το επεισόδιο αυτό έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών σχετικά με την υγεία του Τομ Χανκς, έπειτα από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες και έδειχναν τον δημοφιλή πρωταγωνιστή να τρέμει εμφανώς και να μην μπορεί να ελέγξει το χέρι του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε στην Αυστραλία για την προωθητική εκστρατεία για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, όπου ο Τομ Χανκς υποδύεται τον μάνατζερ του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ».

Στην εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας στην ομώνυμη πόλη της Αυστραλίας, νότια του Μπρισμπέιν, όπου έγιναν τα γυρίσματα, ο Χανκς προσπαθιούσε να ελέγξει το τρέμουλο στο χέρι του όσο κρατούσε το μικρόφωνο, βάζοντας και το αριστερό του χέρι κάτω από το δεξί, στο μικρόφωνο.