Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Το βρόμικο σχέδιο αποσταθεροποίησης!

-Ξένα κέντρα, πρεσβείες, πράκτορες – δήθεν δημοσιογράφοι, εκτελεστές συμβολαίων, συμφέροντα, μεγαλοπαράγοντες, νταραβεριτζήδες και περιθώριο κινούν τα νήματα!

– Η προφανής σκοπιμότητα να αποδομηθούν κέντρα εξουσίας (Μαξίμου – ΕΥΠ) που δεν ελέγχονταν, μέσα από ίντριγκες, συνωμοσίες, μηχανορραφίες και κατασκευή κατηγοριών!

– Η νόμιμη επισύνδεση Ανδρουλάκη, οι σκοπιμότητες της Διαπλοκής για κατακερματισμό του πολιτικού σκηνικού και οι κυβερνήσεις συνεργασίας – μαριονέτες που προωθούν Βρυξέλλες, Βερολίνο και επιχειρηματικά συμφέροντα!


Στον αέρα η αύξηση κεφαλαίου (100 εκατ.) της Παγκρήτιας!

-Η Επ. Κεφαλαιαγοράς, μετά από επιστολή της ΤτΕ, δεν ενέκρινε το ενημερωτικό της ΑΜΚ για λόγους Fit and Proper του πιο στενού προσώπου του Μ. Σάλλα!

-Η αλληλογραφία Επ. Κεφαλαιαγοράς – ΤτΕ, που ολοκληρώθηκε σε χρόνο dt, μία ώρα πριν το επίμαχο Δ.Σ.! Αναβιώνει η κόντρα Γιάννη Στουρνάρα – Μ. Σάλλα! Το τηλεφώνημα στην Λαζαράκου και το ανοικτό θέμα…


Το ξεκαθάρισμα επιχειρηματικών και άλλων λογαριασμών μέσα από ανώνυμες καταγγελίες στις Ανεξάρτητες Αρχές!

-Πώς τα σκοτεινά κυκλώματα «εξοντώνουν» τους πάσης φύσης αντιπάλους!

– Η φάμπρικα, τα λαμόγια, οι υπόγειες σκοπιμότητες, οι αρπαχτές, οι μίζες, οι νταραβεριτζήδες, οι «συγγραφείς» και οι «μιλημένοι» αποδέκτες.


«Ναρκοπέδιο» η αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας

-Τα νέα δεδομένα που δημιούργησαν η επιδείνωση του οικονομικού περιβάλλοντος και η ενίσχυση των πληθωριστικών πιέσεων, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.


«Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι» στο Μαξίμου!

– Η επιστροφή του (φίλου του Πίνατ) Γεραπετρίτη, τον οποίο με το «καλημέρα» ξευτίλισε ο «Βοσκός» (Ανδρουλάκης) που δεν του σήκωνε το τηλέφωνο!
– Η «χαμηλοβλεπούσα» του Μαξίμου (Σκέρτσος) έπνιγε τον καημό του στο Nobu του Αστέρα!


Ψάχνουν ξέπλυμα σε τρεις εισηγμένες! Έλεγχοι από ΣΔΟΕ, οικονομική αστυνομία και αρχή ξεπλύματος σε βασικούς μετόχους 3 εισηγμένων


Αντεπίθεση Τσίπρα με «τραπεζικά» σκάνδαλα!


Οι επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις των τραπεζιτών, οι «ημέτεροι» και το νέο σύστημα διαπλοκής!


Προς τραπεζικό Big Bang! Οι κεντρικοί σχεδιασμοί σε Alpha, Πειραιώς, οι υπεραξίες της Eurobank, το ενδιαφέρον της Εθνικής, το μάζεμα των μετοχών και οι νέοι μεγάλοι «παίκτες»!

-Τι δείχνει η διακύμανση των τραπεζικών μετοχών σε εξαμηνιαία βάση, τα «κρυφά σχέδια» από συγκεκριμένα κέντρα, οι αλλαγές μετοχικών συσχετισμών, το ΤΧΣ και η αποκόμιση κερδών


Η τριπλέτα Μπακοκαϋμενάκηδων – Εξάρχου, η συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας – Σερρών, το Due Diligence, η νέα ανώνυμη καταγγελία στο ξέπλυμα και η καταληκτική ημερομηνία της 30ής Αυγούστου!

-Τα νέα στοιχεία, που αφορούν σε χρηματοδοτήσεις φωτοβολταϊκών και ύποπτες σχέσεις με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια, τα οποία περιήλθαν σε γνώση των Αρχών!


Η εκτίναξη του Χρηματιστηρίου της βίζιτας! Τα κορίτσια επέστρεψαν με 1.500 ευρώ τη μέρα!

-Τα business meetings Ελλήνων παραγόντων και επιχειρηματιών στα σκάφη τους με επενδυτές (μέσα στο κατακαλόκαιρο) μεσοπέλαγα, τα τρίγωνα των ξένων, τα κορίτσια δυο – δυο των μοντέρνων βιζιτάκηδων και οι απλησίαστες τιμές που αγγίζουν μόνο Άραβες…


Κουίζ: Ποιος «επώνυμος» επιχειρηματίας ενεργοποιείται στην προμήθεια των 3 κορβετών;

-Το «ηχηρό» οικογενειακό όνομα και οι φήμες για εμπλοκή και στις 3 φρεγάτες Belharra από τη Γαλλία.


Τα νομικά ανδρόγυνα του τρόμου (με αφορμή την Folli Follie)! Οι 3 «κυρίες συνήγοροι του διαβόλου», σύζυγοι «πολιτικών παραγόντων» για όλες τις «καλές δουλειές» και με όλα τα… μέσα!


Το καλοκαιρινό ράλι των αγορών είναι απάτη

Διαβάστε στην«axianews»που κυκλοφορεί ΕΚΑΚΤΩΣ την Παρασκευή 12 Αυγούστου