Το στέλεχος του Spotify, Bill Simmons, περιέγραψε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ, ως «grifters» αφού η συνεργασία του ζευγαριού με την πλατφόρμα ροής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή φαινομενικά πρόωρα.

Η συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Χάρι και της Meghan, Archewell Audio, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, περιγράφηκε αρχικά από το Spotify ως «πολυετής συνεργασία», με την υπόσχεση να παραδώσει «podcast που θα εμπνεύσουν».

Ωστόσο, οι συλλογικές προσπάθειες κατέληξαν σε μία μόνο σειρά 12 επεισοδίων του podcast «Archetypes», όπου η Meghan συνέντευξε αξιόλογους καλεσμένους, όπως η Serena Williams και η Mariah Carey.

Η συμφωνία είχε αναφερθεί ευρέως εκείνη την εποχή ότι ήταν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.

«Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που φτιάξαμε μαζί», ανέφεραν οι Spotify και Archewell Audio σε κοινή δήλωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bill Simmons, επικεφαλής καινοτομίας podcast και δημιουργίας εσόδων του Spotify, κάνει απαξιωτικά σχόλια για τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχοντας προηγουμένως δηλώσει ότι «ντρεπόταν» να μοιραστεί την πλατφόρμα Spotify με τον Χάρι.

Ο Simmons είχε εκφράσει αμφιλεγόμενες απόψεις, συμπεριλαμβανομένου του 2014 όταν τέθηκε σε αναστολή από το ESPN λόγω σχολίων που έκανε για μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Το Spotify αρνήθηκε να απαντήσει στις παρατηρήσεις του Simmons όταν ήρθε σε επαφή με το CNBC.

Διαβάστε περισσότερα