Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης το Spetses 3 on 3 Basketball επιστρέφει και  φέτος με πλούσιο και αναβαθμισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σε μια καθιερωμένη πλέον γιορτή του μπάσκετ και του αθλητισμού.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και με την υποστήριξη πολλών χορηγών,  έχει  στόχο τη στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων για τους νέους αθλητές του νησιού των Σπετσών.

Φέτος, από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μπουμπουλίνας των Σπετσών, θα διεξαχθούν οι αγώνες μπάσκετ 3 on 3 στις κατηγορίες παίδων, εφήβων και ανδρών καθώς και ένας αγώνας στον οποίο θα συμμετάσχουν επώνυμοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και οι δημοφιλείς τραγουδίστριες Γιάννα Βασιλείου και Μόνικα,  που θα βρεθούν στη διοργάνωση.

Μια ακόμη έκπληξη που ετοιμάζει το Spetses 3 on 3 Basketball είναι η παρουσία του θρυλικού παίκτη του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς ως special guest στο event καθώς και η συμμετοχή του Μιχάλη Πελεκάνου, του Ανδρέα Γλυνιαδάκη και της Ζωής Κεχαγιά, τριών αθλητών που σφράγισαν με την παρουσία τους το μπασκετικό γίγνεσθαι της χώρας.

Την ομάδα συμπληρώνει ο κάτοχος του τροπαίου της Ευρωλίγκας, δις πρωταθλητής Ελλάδος και τρις κυπελλούχος Ελλάδας Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έκανε και σημαντική διεθνή καριέρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το half time show, αποτελεί ένα ξεχωριστό event από μόνο του, αυτή τη χρονιά με την παρουσία των Lava & Ropex, των 18χρονων αστεριών της Balkan Records που ανεβάζουν τον τσιγγάνικο ήχο των Βαλκανίων στις τάσεις του σήμερα και παντρεύουν το τραπ με το tallava.

Ένα ακόμη highlight του φετινού event αποτελεί η παρουσία του γνωστού παρουσιαστή και stand up comedian Αλέξανδρου Τσουβέλα, ο οποίος παρέα με την Κωνσταντίνα Τάτση, θα δώσουν την δική τους ξεχωριστή νότα κατά τη διάρκεια του τριημέρου των αγώνων.

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, οι σχολές ΔΕΛΤΑ  προσφέρει μια σειρά από ετήσιες σχολικές υποτροφίες σε νέους που θα λάβουν μέρος, ενώ θα υπάρξουν πολλά δώρα – εκπλήξεις από την Red Bull και άλλους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, το Spetses 3 on 3 Basketball με τα εμπορικά έσοδα της διοργάνωσης  στηρίζει το σύλλογο παιδιών με αυτισμό «Σπετσοπούλια».

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε ένα event που συνδυάζει τις απολαύσεις που προσφέρει ο γρήγορος αυτός τύπος μπάσκετ με τις ομορφιές των Σπετσών.

Email Επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104449287

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook: Spetses 3on3
Instagram: Spetses3on3 

Φόρµα Εγγραφής: https://forms.gle/qkaZjc2VVSetXtCs6

Διαβάστε ακόμη: