Ραγδαίες εξελίξεις προδιαγράφονται στην δυσώδη και σκανδαλώδη υπόθεση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης που προκήρυξε και διοργάνωσε η Εκκλησία της Ελλάδος, όπου μετά από διπλή διαγωνιστική διαδικασία και «μονομαχία» μεταξύ του Βίκτωρα Ρέστη και του Εβραίου Αμίρ των ξενοδοχείων Brown που χρηματοδοτούνται από τις ελληνικές τράπεζες σε υπέρμετρο βαθμό, νικητής αναδείχθηκε ο Έλληνας εφοπλιστής!

Ωστόσο την ώρα τούτη η ασυνέπεια που μέχρι στιγμής φέρεται έχει παρουσιάσει ο Βίκτωρ Ρέστης στην πληρωμή της πρώτης δόσης, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και δρομολογεί εξελίξεις!

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σενάριο ότι πίσω ή μαζί με τον Β. Ρέστη ήταν ο επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης, δεν επιβεβαιώνεται!

Ή αλλιώς ο Π. Στάθης ήταν μέσα στο κόλπο και για λόγους αδιευκρίνιστους έκανε πίσω!

Ταυτόχρονα οι ίδιες πηγές, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα λένε ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα υπάρχουν μόνο δύο εκδοχές για να κλείσει η υπόθεση!

Η πρώτη εκδοχή είναι να βρει ο εφοπλιστής Ρέστης με τον Εβραίο Αμιρ, εκλεκτό των τραπεζιτών και συνομιλητή παπάδων, νταραβεριτζήδων, μάνατζερ της πλάκας και δικηγόρων – αρπακτικών!

Η δεύτερη εκδοχή είναι να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, να κηρυχθεί άγονος!

Η πρώτη εκδοχή, να τα βρουν ο κανονικός Εβραίος με τον ντεμί Εβραίο, σκοντάφτει στο αγκάθι ότι κατά τη διάρκεια των διαγωνιστικών διαδικασιών, πριν και μετά, υπήρχαν συμφωνίες του Β. Ρέστη με τον Αμίρ και τον Φειδάκη που δεν τηρήθηκαν.

Άρα υπάρχει κακό προηγούμενο και μάλιστα 2 φορές!

Ωστόσο, για να καταλαβαίνετε, το ασαφές και ομιχλώδες σκηνικό που διαμορφώθηκε, ευνοεί και πάλι τον «Ανιψιό», τους παπατζήδες με τα μαύρα ράσα, τους μάνατζερ που διαπραγματεύονται τις δουλειές και τους δικηγόρους του «διαβόλου»!

Διαβάστε ακόμη: