Τώρα που πέρασε αρκετός καιρός από ένα δυσάρεστο συμβάν αναφορικά με έναν πολύ άσχημο τσακωμό μεταξύ προβεβλημένου ζεύγους, που είχε δυσάρεστη τροπή, θα σταθούμε στο background ενός δήθεν ερωτικού παρασκηνίου, που υποτίθεται ότι προκάλεσε την περίφημη συζυγική σύρραξη που απασχόλησε το σύνολο του Τύπου, εντύπου και ηλεκτρονικού!

Γράφτηκε υπό μορφή κουτσομπολιού στα social media, αλλά και συζητήθηκε σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ότι αιτία του καυγά μεταξύ του ανδρογύνου ήταν γνωστός και πολύ προβεβλημένος επαγγελματίας αθλητής, πασίγνωστος όχι μόνο στον τομέα αθλητικής ενασχόλησης του, με τον οποίο η σύζυγος μολονότι βρισκόταν σε κοινή έξοδο με τον άνδρα της σε εστιατόριο των νοτίων Προαστίων, αντάλλασσε μηνύματα μαζί του, ενώ δήθεν βρέθηκαν στιγμιαία και στις τουαλέτες του bar restaurant!

Όλα αυτά φυσικά είναι μυθεύματα και αποκυήματα φαντασίας!

Όχι επειδή η εν λόγω κυρία αποκλείεται να αντάλλασσε μηνύματα με κάποιον εν αγνοία του συζύγου της, που δεν το γνωρίζουμε, αλλά γιατί ο πασίγνωστος επαγγελματίας αθλητής είναι …αλαφροΐσκιωτος! Δεν είναι δηλαδή και τόσο …φανατικός!

Και τούτο το γνωρίζει καλά ένα ολόκληρο σύστημα που το κρατούσε επί χρόνια ως επτασφράγιστο μυστικό …

Διαβάστε ακόμη: