Πάρτι για τα 50 του χρόνια διοργάνωσε ο Γιώργος Χρυσικός, το αγαπημένο παιδί του Πρεμ Γουάτσα στην Eurobank χάρις στην ευελιξία και την ευστροφία του οποίου ο γνωστός κερδοσκόπος των αγορών έχει βγει από τη συμμετοχή του (διά μέσω του περίφημου χρηματιστηριακού – τραπεζικού κόλπου της συγχώνευσης της Eurobank με την Grivalia) πολλαπλά κερδισμένος!

Ο ισχυρός άνδρας της Fairfax έγινε κυρίαρχος της Eurobank και ως ανταπόδοση κατέστησε τον Χρυσικό τοποτηρητή στο κομμάτι του real estate και όχι μόνο, με αποτέλεσμα σήμερα ο κ. Χρυσικός να κατέχει και την προνομιακή sea view βίλα φιλέτο στα αστέρια Γλυφάδας, όπου και διοργανώθηκε το μεγάλο πάρτι.

Μεταξύ των πολλών καλεσμένων, ξεχώρισε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μετά της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον καθώς όλοι οι καλεσμένοι ήθελαν να του μιλήσουν και να τον ρωτήσουν κάτι.

Την διοργάνωση του πάρτι ανέλαβε η σύζυγος του Χρυσικού, γνωστή σχεδιάστρια ρούχων Κατερίνα Κορρού, η οποία έστησε μια μεγάλη σκηνή με ζωντανή μουσική και guest stars τον Διονύση Σχοινά, όπως και έναν ξένο DJ ονόματι Neyl, ο οποίος παρέα με τον κιθαρίστα του έδωσε το στίγμα της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμη: