search

AREA 51

Το πάρτι της μεγάλης κονόμας: Εταιρίες συμβουλευτικές (του Big-4 και όχι μόνο), Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην …αρπαχτή του αιώνα – Οι μοιρασιές, οι αναθέσεις, το χρήμα της Κομισιόν και η Ευρωπαία Εισαγγελέας που ξηλώνει το κουβάρι της διαφθοράς!

Η νόθευση του ανταγωνισμού, τα 2,5 δις. ευρώ, το ντου της αρμόδιας Επιτροπής και η συνένωση όλων των σχετικών δικογραφιών υπό την καθοδήγηση της Λόρα Κοβέσι στην έρευνα για διασπάθιση του ευρωπαϊκού χρήματος.

Το πάρτι της μεγάλης κονόμας: Εταιρίες συμβουλευτικές (του Big-4 και όχι μόνο), Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην …αρπαχτή του αιώνα - Οι μοιρασιές, οι αναθέσεις, το χρήμα της Κομισιόν και η Ευρωπαία Εισαγγελέας που ξηλώνει το κουβάρι της διαφθοράς…

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η μεγάλη αποκάλυψη του Radar για το τεράστιο σκάνδαλο στο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής όπου πασίγνωστη συμβουλευτική και λογιστική εταιρία του Big4 , άρπαξε και ενθυλάκωσε 40 εκατ. ευρώ χωρίς να παραδώσει το έργο, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει έρευνα η Ευρωπαία εισαγγελέας, έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου όσον αφορά την φάμπρικα της αρπαχτής που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια όπου μέσα από μοιρασιές και απευθείας αναθέσεις ένα καρτέλ που αποτελείται από εταιρίες συμβουλευτικές – λογιστικές (του Big 4 και όχι μόνο), Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών κάνει πάρτι δισεκατομμυρίων ευρώ, με τις πλάτες πιθανότατα πολιτικών και άλλων προσώπων που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα!

Η υπόθεση των 40 εκατ. ευρώ της εταιρίας του Big 4, αλλά και ο νέος πρόσθετος φωτογραφικός διαγωνισμός άλλων 10 εκατ. ευρώ για την ίδια ακριβώς δουλειά που προωθεί ο Υπ. Μετανάστευσης Ν. Παναγιωτόπουλος, αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου σε μια ιστορία διαφθοράς και διαπλοκής όπου ένα σύστημα εταιριών εισπράτουν μέσα από φωτογραφικούς διαγωνισμούς τεράστια ποσά, παραδίδοντας ή τίποτα όπως στην προκειμένη περίπτωση ή «σκουπίδια», δηλαδή άχρηστους τόμους χάρτου, στην ουσία φωτοτυπίες από αρλούμπες και αμπελοφιλοσοφίες! Και βουτάνε τα λεφτά είτε χωρίς να κάνουν τη δουλειά, είτε παραδίδοντας φωτοτυπίες!

Η μεγάλη αυτή αρπαχτή των ευρωπαϊκών κονδυλίων, έχει προκαλέσει την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών Αρχών και ήδη η Λόρα Κοβέσι, η Ευρωπαία Εισαγγελέας έχει ανοίξει φάκελο για δημιουργία καρτέλ και μοιρασιές του ευρωπαϊκού χρήματος ύψους 2,5 δις. καταστρατηγώντας κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμου!

Ήδη η εγχώρια Επ. Ανταγωνισμού τον Μάιο έκανε ντου σε όλες τις μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που νέμονται τα σχετικά κονδύλια από τα αρμόδια υπουργεία και οργανισμούς!

Και οι πληροφορίες λένε ότι η πρόσφατη υπόθεση των 40 εκατ. πέραν του αυτοτελούς ελέγχου, θα ενωθεί στην ενιαία δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις απάτες, τις μοιρασιές και την νόθευση του ανταγωνισμού σε Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες και Συμβουλευτικές – λογιστικές υπηρεσίες!

Διαβάστε ακόμη: