Οι ηθοποιοί Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ (Love Actually) και Ταλούλα Ράιλι έδειχναν εκστασιασμένοι την ώρα του γάμου τους σε μια ρομαντική τελετή στο Χερτφορτσάιρ το Σάββατο.

Ο 34χρονος Μπρόντι-Σάνγκστερ, γνωστός για τον ρόλο του ερωτοχτυπημένου παιδιού Sam στην ρομαντική κομεντί Love Actually του 2003, και η 38χρονη Ράιλι, που υποδύθηκε την Άναμπελ Φίροτν στην ταινία St Trinian’s του 2005, ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του 2023.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς Pistol του Ντάνι Μπόιλ για το Disney+ τον Μάρτιο του 2021, πριν κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στα Baftas τον Μάρτιο του 2023.

Η Ράιλι είχε προηγουμένως παντρευτεί – δύο φορές – με τον CEO της Tesla και της SpaceX, δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, τον οποίο γνώρισε σε ένα νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου το 2008, λίγο μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Τζάστιν Ουίλσον. Παντρεύτηκαν και χώρισαν δύο φορές – πρώτα από το 2010 έως το 2012, και μετά από το 2013 έως το 2016.

Όταν ο Μπρόντι-Σάνγκστερ ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους, μοιράστηκε μια φωτογραφία τους με τους δυο τους σε μια γόνδολα, γράφοντας: «Χαρούμενος να ανακοινώσω ότι η Ταλούλα και εγώ αρραβωνιαστήκαμε. Η αγάπη είναι παντού» σε μια γλυκιά αναφορά στους στίχους που τραγούδησε ο χαρακτήρας του Μπίλι Νάι στην ταινία Love Actually.

Η Ταλούλα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους στο X, τότε γνωστό ως Twitter. γράφοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενη να μοιραστώ ότι μετά από δύο χρόνια σχέσης, ο Τόμας και εγώ αρραβωνιαστήκαμε».

Ο Μασκ απάντησε στην ανακοίνωσή της, γράφοντας: «Συγχαρητήρια!» προσθέτοντας και μια καρδιά.

«Υποθέτω ότι ο λόγος για να ξαναπαντρευτούμε ήταν απλώς επειδή αισθανόταν ανόητο να είμαστε μαζί χωρίς να είμαστε παντρεμένοι αφού είχαμε παντρευτεί. Ξέρετε, είναι σαν συνήθεια» είχε πει η ηθοποιός για τον δισεκατομμυριούχο, διευκρινίζοντας ότι παραμένουν φίλοι.

Διαβάστε ακόμη