Μαθαίνω από καλά πληροφορημένη πηγή, με αφορμή την αποκάλυψη του Radar.gr για επιχειρηματικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε προς την οικογένεια Λάτση για την αγορά του πακέτου μετοχών των ΕΛΠΕ, ότι η πρόταση προερχόταν και από τον ομογενή μεγιστάνα των τσιμέντων – και όχι μόνο- στη Ρωσία Φιλάρετο Καλτσίδη!

ΕΛΠΕ: Ενδιαφέρον μεγαλοεπιχειρηματία!

Ο οποίος το 2013 είχε αναδειχθεί ως ο πλουσιότερος Έλληνας στη λίστα Forbes και 175ος στον κόσμο, ενώ σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνεται μεταξύ των 5 πιο πλουσίων ελληνικών οικογενειών στον κόσμο μαζί με τις οικογένειες Λάτση, Βαρδινογιάννη, Νιάρχο και Μυστακίδη!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιλάρετος Καλτσίδης, που διατηρεί και υπερπολυτελή εξοχική κατοικία στην Κορώνη της Μεσσηνίας και επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του, εκδήλωσε ενδιαφέρον – μαζί και με άλλον ισχυρό Έλληνα επιχειρηματία- για την απόκτηση των μετοχών του Σπ. Λάτση στα ΕΛΠΕ.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Σπ. Λάτσης, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς τον Φ. Καλτσίδη, απάντησε ευγενικά πως δεν πουλάει, τόσο γιατί βλέπει μέλλον στα Πετρέλαια αλλά και γιατί προετοιμάζει τον γιο του Γιάννη για να ασχοληθεί άμεσα ενεργά με τα ΕΛΠΕ!

Σπ. Λάτσης: Ενεργοποιεί το γιο του, Γιάννη!