Με μια επική ανάρτηση στα social media, το Netflix Ελλάδας ανακοινώνει την ανανέωση του Emily in Paris για τρίτη και τέταρτη σεζόν.

Με διάθεση… αυτοτρολαρίσματος το Netflix ανάρτησε τρεις φωτογραφίες της Έμιλι αν ζούσε στην Ελλάδα! Όπως θα δείτε λοιπόν, η Έμιλι στο Βόλο θα έπινε τα τσίπουρά της στην παραλία, στη Λιβαδειά θα απολάμβανε το τιμημένο σουβλάκι της, ενώ στα Φιλιατρά θα έβγαζε σέλφι με φόντο την ατραξιόν της περιοχής!

Δείτε τα σχετικά ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε το Netflix Greece.

Την Emily υποδύεται η Λίλι Κόλινς.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κυκλοφόρησε στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

«Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες», αναφέρεται στη σύντομη περιγραφή που δίνει η πλατφόρμα.

Ήδη από την πρώτη σεζόν, το Emily in Paris είχε γνωρίσει τεράστια απήχηση και επιτυχία παραμένοντας σταθερά στα τσαρτ του Netflix με τις καλύτερες σειρές.

Ο δεύτερος κύκλος από την πρώτη εβδομάδα (20-26/12/2021) είχε εκτοξευθεί στη δεύτερη θέση του Top 10 σημειώνοντας πάνω από 107 εκατομμύρια ώρες θέασης, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Netflix, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του τσαρτ πίσω από τη δεύτερη σεζόν του «The Witcher».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε προγραμματίζεται η κυκλοφορία της τρίτης σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix.